Ανατριχίλα με την ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Ρίγη συγκίνησης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα με την ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης σε όποιον κι αν την είδε!

Ο Κωνσταντίνος έχει δείξει πολλές φορές, πόσο μεγάλη αδυναμία είχε στον μεγάλο του αδερφό. Μέσα από το προφίλ του, μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τον Παντελή Παντελίδη και τις συνοδεύει με τα πιο ξεχωριστά μηνύματα.

Είναι βέβαια αλήθεια, πως πέρα από την αδυναμία που έχει στον αδερφό του ο Κωνσταντίνος, έχει και μεγάλη ομοιότητα μαζί του. Φυσιογνωμικά είναι σχεδόν ίδιοι, έχουν ίδια μαλλιά αλλά το σημαντικότερο, είναι ότι έχουν την ίδια μεγάλη αγάπη για τη μουσική.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μάλιστα πρόσφατα, υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, ακολουθώντας τα βήματα του Παντελή, ενώ είχε ξεκινήσει και αυτός να γράφει μόνος του τα τραγούδια του.

Όταν ανέβασε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία, στην οποία κάθεται στον καναπέ με την κιθάρα του, οι μήνες όλων πήγαν στον Παντελή Παντελίδη και όχι άδικα.

Παντελής Παντελίδης: Η ανάρτηση του αδερφού του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο μικρότερος αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έκλεισε χθες μία πολύ καλή συμφωνία με μία δισκογραφική εταιρεία και έτσι σήμερα, δε δίστασε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ακολουθώντας τα χνάρια του αδικοχαμένου αδερφού του, ο Κώνσταντίνος Παντελίδης κάνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική βιομηχανία, και όλα δείχνουν πως έχει μπροστά του μία λαμπρή καριέρα.

Η ανακοίνωση, γέμισε δάκρυα χαράς την οικογένειά του και έτσι σήμερα, ο νεαρός τραγουδιστής θέλησε με τη σειρά του να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα όμορφα μηνύματα που του στέλνουν, για το νέο του αυτό ξεκίνημα.

Συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, έγραψε: «Καλημέρα! Από εχθές είμαι βαθύτατα συγκινημένος με την πληθώρα των μηνυμάτων που έλαβα. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα», ενώ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στα γραφεία της δισκογραφικής του με το πιο πλατύ χαμόγελο.

Παντελής Παντελίδης αδέρφια