Γιώργος Μαυρίδης: Μετά το γάμο "έσκασαν" και τα ευχάριστα νέα!

Μια έκπληξη μας περιμένει...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Μετά το γάμο

Κάτω από καλό "φεγγάρι" φαίνεται να γεννήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού τώρα τελευταία όλα του πάνε τέλεια. Τα προσωπικά του "πετάνε" και απ' ο,τι φαίνεται όχι μόνο αυτά! Μετά το γάμο "έσκασαν" και τα ευχάριστα νέα!

Περί τίνος πρόκειται λοιπόν; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «TV Έθνος», ο Μαυρίδης θα βρεθεί προς Παιανία πλευρά και ο λόγος είναι συγκλονιστικός! Ο αγαπημένος ταττού artist και παρουσιαστής, πρόκειται να επιστρέψει σε ένα πολύ γνώριμο σε εκείνον concept που λάτρεψε το ελληνικό κοινό.

Ποιά είναι τα ευχάριστα νέα που "έσκασαν για τον Μαυρίδη μετά το γάμο;

Σωστά διαβάσατε, ο Γιώργος επιστρέφει με άλλη μία εκπομπή που έχει ως κεντρικό θέμα τα ταξίδια. Τα ταξίδια θα αφορούν όμορφα μέρη της Έλλαδας, δεν έχουμε και λίγα, αλλά εκείνο νέο συστατικό που φέρνει αέρα ανανέωσης είναι το γεγονός ότι θα εισαχθεί και ένα προσωποκεντρικό κομμάτι.

νεα εκπομπη μαυριδης

Με άλλα λόγια, πέρα από απίθανες τοποθεσίες θα υπάρξουν και ανθρώπινες ιστορίες με νόημα που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά μας.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που "εσκασαν" πρώτα για τον Γιώργο πριν από το νέο ξεκίνημα και τη νέα εκπομπή. Διαβάστε τα με ένα κλικ εδώ.

Γιώργος Μαυρίδης: Ανάβει φωτιές η μέλλουσα γυναίκα του - Καυτές φωτογραφίες με μαγιό

Στιγμές απέραντης ευτυχία ζει ο Γιώργος Μαυρίδης αφού, όπως μάθαμε, η είδηση του γάμου του είναι γεγονός! Αρκετά τυχερός είναι όμως ο Γιώργος και θα το καταλάβετε αν ρίξετε μία ματιά στη μέλλουσα σύζυγό του. Είναι εκθαμβωτική και οι φωτογραφίες της με μαγιό "άναψαν φωτιές"

Λόγος γίνεται για την πανέμορφη σύντροφο του Γιώργου, Κρίστι, η οποία παρόλο που μας "συστήνεται" ως Ψυχολόγος, εμείς άνετα θα την περνούσαμε για μοντέλο. Δεν έχουμε και άδικο βέβαια... Αρκεί ένα σκρολάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram για να καταλάβετε τι σας λέμε και είμαστε σίγουρα πως θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Επιλέξαμε ορισμένα ποστ της από το Instagram για να σας δείξουμε:

Οι φωτογραφίες της μέλλουσας γυναίκας του Γιώργου Μαυρίδη με μαγιό που άναψαν φωτιές στο Instagram

Τι λέτε λοιπόν; Δεν είχαμε άδικο έτσι; Το ξέραμε φυσικά!

Η ώρα η καλή στα παιδιά για άλλη μία φορά!

Σε τρυφερά τετ-α-τετ το ζευγάρι. Οι φωτογραφίες εδώ