Στα «μαχαίρια» ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά - Η κίνηση που τους "πρόδωσε"

Τι κι αν χώρισαν πολιτισμένα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα «μαχαίρια» ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά - Η κίνηση που τους

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά να θέλησαν να βγει προς τα έξω ο πολιτισμένος χωρισμός τους, όπως δείχνουν όλα ωστόσο, οι δυο τους πρέπει να βρίσκονται στα "μαχαίρια"! Συγκεκριμένα, μία κίνηση που έκαναν και οι δύο "πρόδωσε" τις μεταξύ τους σχέσεις.

Το ζευγάρι έδωσε πριν από λίγο καιρό τέλος στη σχέση του, ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι και έτοιμη να παντρευτούν, μετά την έξοδο της Χαράς Παππά από το GNTM. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, η απόσταση τους επηρέασε και κάπως έτσι, ο χωρισμός ήταν οριστική λύση.

Πριν από λίγο καιρό, η Χαρά Παππά είχε τα γενέθλιά της και ο πρώην της, της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο - δείτε εδώ την ανάρτηση - με την ίδια να του απαντά και να τον ευχαριστεί με πολύ εγκάρδια λόγια.

Τα σύννεφα άρχισαν να φαίνονται μέσα από μία σειρά αναρτήσεων του Μπουράκ Χακί, ο οποίος δείχνει να είναι αρκετά πικραμένος με τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, τόσο ο ηθοποιός, όσο και το μοντέλο, έχουν σβήσει ο ένας τον άλλον από το Instagram!

Χαρά Παππά instagram χωρισμός
Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

Μπουράκ Χακί: Νέα αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά

Όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το σόου μόδας GNTM, έχουν πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους και το μόνο που έχει μείνει να θυμίζει τη σχέση τους είναι όλο το φωτογραφικό υλικό που έχει κατά καιρούς βγει στη δημοσιότητα. Ο Μπουράκ έκανε μία ολίγον τι παράξενη και αινιγματική ανάρτηση στο Instagram μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά...

Τώρα τελευταία μας έχει συνηθίσει στις αινιγματικές και μελαγχολικές του αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Θα έλεγε κανείς ότι σκέφτεται ακόμη την πρώην σύντροφό του, αλλά και να αληθεύει κάτι τέτοιο, είναι απολύτως λογικό και φυσικό γιατί όλα συνέβησαν πολύ πρόσφατα.

Η νέα αινιγματική ανάρτηση του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά

χακι μπουρακ αναρτηση ινσταγκραμ

Χαρακτηριστικά, η φωτογραφία αυτή που ανέβασε σε story, λέει "Φαντάσου να διαγράψουν το Instagram και boom ξαφνικά δεν είσαι πια μοντέλο". Χμμ... Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να υπαινιχθεί ότι το στόρυ αυτό δεν σημαίνει κάτι και ότι ουδεμία σχέση έχει με την πρώην σύντροφό του Χαρά που τυχαίνει να είναι μοντέλο.

Βέβαια, μπορεί να αποτελεί και έναν γενικό του προβληματισμό για τα "κακώς κείμενα" της εποχής και την αγκίστρωση του κόσμου σε μία παράλληλη και ορισμένες φορές απατηλή πραγματικότητα. Αυτή των Social Media. Ποιός ξέρει όμως τι εννοούσε ο "ποιητής;" ; Μόνο ο Μπουράκ βέβαια!