Αποκάλυψη από τον Σπύρο Μπιμπίλα - Το τεράστιο ποσό που είχε πάρει για ένα γκεστ στο Mega

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη από τον Σπύρο Μπιμπίλα - Το τεράστιο ποσό που είχε πάρει για ένα γκεστ στο Mega

Μέσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, δε δίστασε να αποκαλύψει, ποιο ήταν το τεράστιο ποσό που είχε πάρει, προκειμένου να κάνει ένα γκεστ και να πει μόλις 5 ατάκες σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega.

O γνωστός ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πολλές σειρές και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Μιλώντας όμως στο Λοιπόν, ξεκαθάρισε πως οι μισθοί που έπαιρνε δεν ήταν τόσο μεγάλοι, με εξαίρεση μία πρόταση που του είχαν κάνει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο επάγγελμα του ηθοποιού, μιλώντας για τους μισθούς που παίρνουν οι νεαροί ηθοποιοί.

Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που πήρε ο Σπύρος Μπιμπίλας για ένα γκεστ στο Mega

Ποίος είναι ο μεγαλύτερος μισθός που έχεις πάρει στο θέατρο;

Ο μεγαλύτερος μισθός που έχω πάρει στο θέατρο, είναι γύρω στα 1.700 ευρώ και να τα υπολογίσεις όλα μέσα, άρα είναι λιγότερα, αφού δεν παίρναμε τις πρόβες. Στην τηλεόραση μόνο σε 1-2 περιπτώσεις, που έκανα κάτι γκεστ, μου έδωσαν αρκετά λεφτά και τα έκανα. Το πιο χαρακτηριστικό ήταν στην «Νταντά», που έπαιξα ένα μικρό γκεστ κι επειδή δεν ήθελα να κάνω άλλο γκέι ρόλους, μου έδωσαν 5.000 ευρώ για 5 ατάκες και βεβαίως δέχτηκα, γιατί θέλω να περνάω καλά στην ζωή μου. Τώρα στα σίριαλ δεν παίρνω ούτε 1/10.

Σπύρος Μπιμπίλας αμοιβές

Γύρω στα 500 ευρώ δηλαδή το επεισόδιο. Τώρα οι ηθοποιοί παίρνουμε λίγα λεφτά στην τηλεόραση. Έχω μάθει ότι υπάρχουν σίριαλ που επιδοτούνται από το κράτος, κι οι ηθοποιοί παίρνουν 50 ή 80 ευρώ καθαρά το επεισόδιο. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι ηθοποιοί είναι σαν κομπάρσοι, γιατί τόσο πληρώνονταν παλιά οι κομπάρσοι. Αναγκάζονται οι ηθοποιοί να δέχονται ότι κι αν τους πούνε, είναι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της μεγάλης προσφοράς των ηθοποιών. Στο επάγγελμά μας πρέπει να μπει τάξη, γιατί είναι σε πλήρη αταξία.