Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Μερικές στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, αφού στην οικογένεια τους χθες, είχαν χαρές και στο σπίτι τους έκαναν ένα μεγάλο party.

Η κόρη τους γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τους γονείς της, τα 5 αδέρφια της, φίλους της, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα. Έσβησε μια πανέμορφη ροζ τούρτα και τα παιχνίδια δεν είχαν τέλος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο party που της διοργάνωσαν.

Στη μια είδαμε όλη την οικογένεια μαζί να ποζάρει, ενώ στην άλλη πόζαραν στο φακό όλοι οι καλεσμένοι τους!

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστή παραλία να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα. Το σώμα ωστόσο της Ολυμπίας Χοψονίδου τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Αχώριστη η οικογένεια Βασίλη Σπανούλη - Ολυμπίας Χοψονίδου

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη δείχνει να είναι πιο αχώριστη από ποτέ στις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου μάζεψε και τα 6 παιδιά της και τράβηξε το πιο μοναδικό στιγμιότυπο, το οποίο βέβαια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του και έτσι, αποφάσισαν να φύγουν όλοι μαζί για διακοπές, για να απολαύσουν όσο πιο πολύ μπορούν το καλοκαίρι τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, δεν ξεκολλάνε ούτε λεπτό από τα 6 παιδιά τους. Μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Και τα 6 παιδιά μαζεύτηκαν, ενώ ο μεγαλύτερος γιος πήρε στην αγκαλιά του την μπέμπα. Δείτε εδώ και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη στην παραλία.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά