Πόπη Τσαπανίδου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Είναι πολύ όμορφη και χωρίς αυτό!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πόπη Τσαπανίδου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια ξεχωριστή δημοσιογράφος με μία πολύ θετική αύρα, ένα ειλικρινές χαμόγελο, έμφυτη ηρεμία και αρκετή φυσική ομορφιά. Το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και κάνει "βουτιά" στα άδυτα της ψυχής της.

Άλλωστε, το να "ταξιδευούμε" πλάι στον εαυτό μας με πλήρη συνείδηση είναι η πιο σημαντική πράξη που αμελούμε όμως συχνά να κάνουμε.

Η Πόπη απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί του Πόρου και ζει στιγμές απόλυτης ηρεμίας και ευεξίας.

Από τότε που επέλεξε να παραμείνει μακριά από τις κάμερες, έχει σταματήσει να βάφεται και δεν διστάζει να το δείξει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Πόπης, δίχως μακιγιάζ που αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά.

Πόπη Τσαπανίδου ομορφη χωρις μακιγιαζ

Πόπη Τσαπανίδου ομορφη χωρις μακιγιαζ 2

Πόπη Τσαπανίδου ομορφη χωρις μακιγιαζ 3

Η όμορφη δημοσιογράφος έγραψε το εξής σχόλιο: "Και τελικα πόσο δύσκολο είναι δηλαδη;
Κάνεις μια έτσι και πιάνεις το φεγγαρακι. Ειδικα τις ημερες που είναι γεμάτο, είναι πανεύκολο! Δεν αντιστέκεται καθόλου.
Πανσέληνος Αυγούστου 2020!
Τι μέρες κι αυτές!"

Γιατί «Λύγισε» on air η Πόπη Τσαπανίδου; Τι συνέβη ακριβώς;

Συγκλονίζει η Πόπη Τσαπανίδου για το ατύχημά της - «Είχε φτάσει να ατροφήσει...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για το ατύχημά που είχε πριν από μερικά χρόνια, και συγκλόνισε με τα λόγια της, με την ίδια να παραδέχεται πως το πόδι της είχε φτάσει να ατροφήσει.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έτσι φροντίζει καθημερινά να κάνει αναρτήσεις οι οποίες ενδιαφέρουν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα ωστόσο, η ανάρτηση που έκανε ήταν πολύ ξεχωριστή καθώς αποφάσισε να μιλήσει για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από χρόνια, όταν είχε επισκεφθεί ένα χιονοδρομικό κέντρο για να κάνει σκι.

Η ίδια μίλησε για το ατύχημά της, αλλά και για την ψυχική δύναμη που χρειάστηκε να δείξει προκειμένου να το ξεπεράσει.

Πριν συνεχίσεις ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να δει και πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της στην καραντίνα η Πόπη Τσαπανίδου. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Αυτή είναι η ανάρτηση για το ατύχημά της, με την οποία συγκλόνισε η Πόπη Τσαπανίδου

«Πριν πολλά χρόνια, τότε που έκανα σκι στα βουνά, κόλλησα σε λιωμένο χιόνι, σε στροφή για να πάρω την καρέκλα... καταλαβαίνεις. Χαλαρή όπως ήμουν, έπεσα και άκουσα το πιο φρικτό κρακ της ζωής μου. Ήταν ο χιαστός που από τότε με αποχαιρέτησε, ο μηνίσκος να ζήσουμε να τον θυμόμαστε και ότι σε άλλο σύνδεσμο διαθέτει το γόνατο που όμως με έναν μαγικό τρόπο το σώμα τους ξαναφτιάχνει μόνο του αυτούς τους τελευταίους.

Ο γιατρός του χιονοδρομικού διέγνωσε θαλασούλα, εγώ φοβιτσιάρα γνωστή γιατροφοβική βολεύτηκα στην διάγνωση και κύλησαν έτσι 40κάτι μέρες. Ναι πονούσα φρικτά. Ναι δεν μπορούσα να περπατήσω το πόδι. Ναι συνέχισα να δουλεύω και να ζω κανονικά. Ναι το έσερνα και ΝΑΙ είχε φτάσει να ατροφήσει και να γίνει σαν καλαμάκι. Θεσσαλονίκης. Χωρίς τα κομματάκια κρέας επάνω. Αυτό το λέμε σουβλάκι. Από το άλλο που ρουφάς καφέ και πορτοκαλάδα. Τα λύσαμε αυτά τα θέματα και πάμε παρακάτω.


Στις 40κατι μέρες κι αφού τα είχα δει όλα έκανα την καρδιά μου πέτρα, άφησα τα παιδιά στους παππούδες και πήγα μόνη μου (δεν ήθελα να με βλέπουν να κλαίω από το φόβο μου χεχε) σε κλινική να κάνω εγχείρηση. Έκανα. Μετά επί 6 μήνες μου μάθαιναν κυριολεκτώ στο μάθαιναν, πως να περπατάω. Και αφού τέλειωσε οοοοολη αυτή η περιπέτεια, ο γιατρός μου είπε: και τώρα όλα καλά! Αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις άλματα από ύψος και να παίζεις τένις"

Watch me!

Σιγά μην φύγω από αυτή τη ζωή χωρίς να μάθω να παίζω τένις. Και σιγά μην αφήσω τον ρημαδοφόβο να με κουμαντάρει. Γυμνάζω πόδι να κρατούν οι μύες και είσαι τυχερός Τσιτσιπά που δεν μου βγαίνουν τα ηλικιακά νούμερα. Γιατί με λίιιιιγη προπονησούλα θα σε πετσόκοβα Οικονομιδικά

Στη φώτο χοροπηδώ από τη χαρά μου αγνοώντας την μπάλα που έρχεται προς τη ρακέτα μου.

Εσύ; Τι έκανες κόντρα στο φόβο σου; Πες ντε... Εδώ. Άντε να σε χαρώ» έγραψε στην ανάρτησή της η Πόπη Τσαπανίδου.