Πιάσανε δουλειά στον ALPHA - Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα σειρά «Αγγελική»

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιάσανε δουλειά στον ALPHA - Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα σειρά «Αγγελική»

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει ο Αύγουστος, και στον ALPHA, ήδη έπιασαν δουλειά, μιας και χθες ξεκίνησαν τα γυρίσματα από τη νέα σειρά του καναλιού με τίτλο «Αγγελική». Μάλιστα, ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα με τους ηθοποιούς.

«Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;»

Το παραπάνω ερώτημα υπογραμμίζει δραματουργικά την προσωπική ιστορία του κάθε ήρωα μέσα από πλοκή, η οποία θα συγκινήσει και θα παρασύρει συναισθηματικά τους τηλεθεατές. Κρυμμένα μυστικά, πάθη κι έρωτες έρχονται στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους πρωταγωνιστές, σε μία σύγχρονη και δυνατή ιστορία.

Το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε φυσικούς χώρους εντός Αττικής ενώ η σειρά θα έχει γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και τοποθεσίες.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική.

Η Μαίρη Μηνά έχει διαπρέψει σε πρωταγωνιστικούς, θεατρικούς ρόλους τα τελευταία 4 χρόνια.

H Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει τηλεοπτικό comeback 10 χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και υποδύεται μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό μιας ισχυρής οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Ππαζήσης, Πάνος Βλάχος (που επέστρεψε από την Αμερική για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά του Alpha), Αλέξανδρος Πέρρος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Ερριέτα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Ιωάννης Παπαζήσης σειρά
ALPHA νέα σειρά
Πάνος Βλάχος ALPHA

Δείτε επίσης εδώ, ποιο πρόσωπο έφυγε από τον ALPHA και έκλεισε με τον ΣΚΑΪ!

«Έσκασε» η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Μόλις πριν από μερικές ώρες, «έσκασε» η νέα ανακοίνωση του ALPHA, μέσα από την οποία, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει την επιτυχημένη «συνταγή» της για 26η χρονιά και ο ALPHA, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της για 9η χρονιά.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha για 9 η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.

Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26 η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Αγγελική Νικολούλη, δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τις μεταξύ τους σχέσεις.

TAGS