Σάσα Σταμάτη: Ανέβηκε πάνω σε τρακτέρ και "τρέλανε" τον Μαραθώνα!

Η εμφάνιση που δεν περίμενε να δει κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: Ανέβηκε πάνω σε τρακτέρ και

Η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Έτσι, δε δίστασε να ανέβει πάνω στο τρακτέρ, και να το οδηγήσει μέσα σε ένα χωράφι. Εννοείται πως κατάφερε να "τρελάνει" όλο το Μαραθώνα!

Η ίδια μάλιστα, φάνηκε να είναι πολύ ενθουσιασμένη με την απόφασή της να οδηγήσει το τρακτέρ, και παράλληλα πολύ χαλαρή!

Με αφορμή την προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης της Ελλάδας, Κώστα Σκρέκα, η Σάσα Σταμάτη είπε “ναι” σε νέες προκλήσεις!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο θερμοκήπιο στον Μαραθώνα για την εν λόγω συζήτηση με casual look και ενέδωσε στην πρόκληση να οδηγήσει ένα τρακτέρ μέσα στο γειτονικό χωράφι.

Όπως θα δείτε και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν, η ίδια στο…τιμόνι φαίνεται πολύ άνετη και ενθουσιασμένη που σημείωσε ακόμη ένα "tick" στο bucketlist της.

Όταν δεν ανεβαίνει σε τρακτέρ, η Σάσα Σταμάτη ξέρει να εντυπωσιάζει με το look της στην Μύκονο. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Σάσα Σταμάτη τρακτέρ

Σάσα Σταμάτη: Εντυπωσιακή με λουλουδάτο φόρεμά στην Μύκονο - Οι αποκλειστικές φωτογραφίες

Την Σάσα Σταμάτη εντόπισε και αποθανάτισε ο φακός του Youweekly στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Φορώντας ένα υπέροχο και αέρινο λουλουδάτο φόρεμα έκανε τον περίπατό της στα στενά της Μυκόνου με καλοκαιρινό και ανάλαφρο αέρα.

Η Σάσα Σταμάτη μοιάζει εμφανώς ανανεωμένη και όμορφη και στοιχηματίζουμε πως το καλοκαίρι είναι η εποχή της!

Πιο όμορφη από ποτέ, η Σάσα βρίσκεται για διακοπές και χαλάρωση στο νησί και ηρεμεί ύστερα από ένα τηλεοπτικό χρόνο γεμάτο.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που μας "δώρισε" ο φακός του Youweekly με το λουλουδάτο φόρεμα στα στενά δρομάκια της πανέμορφης Μυκόνου.

Σάσα Σταμάτη

Για μπάνιο στο Σούνιο η Σάσα Σταμάτη - Το ολόσωμο μαγιό της αποκάλυψε τις απίστευτες αναλογίες της

Τέρμα δροσερή και όμορφη η Σάσα Σταμάτη με το υπέροχο φόρεμά της! Καλό υπόλοιπο διακοπών ευχόμαστε!