Ελένη Φιλίνη; Πήγε τη... Wikipedia στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φιλίνη; Πήγε τη... Wikipedia στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Η Ελένη Φιλίνη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως πριν από λίγο καιρό, δε δίστασε να απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα λάθος στοιχεία που έδινε η Wikipedia για εκείνη.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δον Καμίλο», ήταν καλεσμένη στην παρέα του «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για την παράσταση, τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό και απαντάει για την ιδέα που έχει για μια εκπομπή στην τηλεόραση κοινωνικού χαρακτήρα.

Αφορμή στάθηκε μία ερώτηση που της έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σχετικά με τις ταινίες που έχει γυρίσει.

«Επίσης έχω διαβάσει ότι μόνο σε μια χρονιά έκανες έξι βιντεοταινίες, το 1985», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Φιλίνη πήρε την… πάσα και ξέσπασε.

«Αδύνατον! Το 1985 έκανα την πρώτη μου! Όχι, ποιος σου το είπε αυτό; Η Wikipedia λέει ότι θέλει. Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από που και ως που λέει ο καθένας ότι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Θυμίζουμε πως η Wikipedia πολλές φορές δίνει λάθος στοιχεία. Πρόσφατα είχε βγάλει... νεκρό τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Λίγα λόγια για την Ελένη Φιλίνη

Η Ελένη Φιλίνη είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η Φιλίνη έχει ρίζες από την Δημητσάνα και τα Καλάβρυτα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη και τη Σχολή Αθηνών. Έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά Λούνα Παρκ το δεύτερο εξάμηνο του 1980, ενώ φοιτούσε ακόμα στη Δραματική Σχολή.

Η Φιλίνη έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Την περίοδο 2011 - 2012 συνεργάστηκε ως τραγουδίστρια με τα "Παιδιά από την Πάτρα" και τον Παύλο Χαϊκάλη.