Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την Αντελίνα - "Της Αντελίνας ήταν φτωχότερα και αναγκάστηκα να..."

Η άκρως απολαυστική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την Αντελίνα  -

Ο Χάρης Βαρθακούρης σύντομα, συγκεκριμένα από Κυριακή 30 Αυγούστου θα μας συντροφεύει κάθε εβδομάδα μέσω της εκπομπής που θα παρουσιάζει και που όλοι ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε, η οποία δεν είναι άλλη από τον "Μεγάλο Αδερφό". Η επιστροφή του "Big Brother" στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από τόσα χρόνια είναι γεγονός.

Σε συνέντευξη που παρέδωσε τις τελευταίες ημέρες ο Χάρης έκανε μία αποκάλυψη για την γυναίκα του, Αντελίνα Βαρθακούρη που προκάλεσε γέλια,είπε: "Της Αντελίνας ήταν φτωχότερα και αναγκάστηκα να..." Σε τι αναφερόταν όμως με αυτήν τη δήλωση; Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη και θα μάθετε.

Η συνέντευξη του Χάρη και η αποκάλυψη για την Αντελίνα

Η συμμετοχή στο Globetrotters και στο Star αποτέλεσε, φαντάζομαι, μια μοναδική εμπειρία.


«Μοναδική ναι. εύκολη όχι. Υπήρχε στρατιωτική πειθαρχία. Κοιμόμασταν με την Αντελίνα στη Νέα Ζηλανδία, ξυπνούσαμε στο Μπαλί. Οι ρυθμοί ήταν εξαντλητικοί και οι τηλεοπτικοί χρόνοι πιεστικοί. Υπήρξαν όμως πολύ ωραίες στιγμές».


Και τώρα ετοιμάζεστε να αναλάβετε τα ηνία της παρουσίασης στο «Big Brother».

«Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αναφέρονται σε εμένα όταν με αποκαλούν με την ιδιότητα του παρουσιαστή. Σιγά-σιγά θα γίνει κι αυτό. Είχα κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μου να είμαι με αυτόν τον ρόλο μπροστά από την κάμερα, αλλά γιο διάφορους λόγους δεν συνέβη. Είχε να κάνει τότε και με τις επιλογές μου. Ισως το πλήρωμα του χρόνου να τα έφερε έτσι και τελικά έγινε. Ίσως πάλι να μου το χρωστούσε και ήρθε η ώρα μου».

Πώς έγινε η προσέγγιση από τον ΣΚΑΪ;

«Ήταν Νοέμβριος, με πολλές προτάσεις και βολιδοσκοπήσεις για τηλεοπτικές εκπομπές. Επικοινώνησαν μαζί μου από το κανάλι και μου πρότειναν την παρουσίαση, θεώρησα ότι το Big Brother είναι ένα πρότζεκτ που μου ταιριάζει. Είπαμε να το συζητήσουμε και εν τέλει περισσότερο με κέρδισαν οι άνθρωποι παρά ίο πρότζεκτ. Είδαν κάτι σε μένα. Στο μεταξύ δεν ήθελα να κάνω κάτι προβλέψιμο μετά το Globetrotters κι αυτό σίγουρα δεν είναι».


θα παρουσιάσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα παγκοσμίως. Δεν είναι και λίγο...


«Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Χαίρομαι είναι η αλήθεια. Δεν έχω το τρακ που θα περιμένατε να έχω ή θα έπρεπε να έχω. Έτσι λειτουργώ, θεωρώ ότι το γεγονός πως είχαμε μια παγκόσμια διακοπή πριν την πρεμιέρα εξαιτίας του κορονοϊού ήταν προς τεράστιο όφελος αυτής της εκπομπής. Οσες αλλαγές έγιναν εκ των πραγμάτων σε αυτό το διάστημα, όπως τις είδα και τις άκουσα, θεωρώ ότι είναι σαφώς υπέρ του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να πω πολλά για να μην αποκαλύψω κάτι και χαθεί το στοιχείο της έκπληξης».


Είχατε παρακολουθήσει τα προηγούμενα «Big Brother»;

«Ναι, το έβλεπα. Με το που ακούω Big Brother η πρώτη μου σκέψη είναι… Τσάκας και Πρόδρομος. Δεν θυμάμαι το δεύτερο, παρά μόνο ότι έγινε και συνειδητοποίησα φέτος ότι υπήρχε και τρίτο. Η αλήθεια είναι ότι για 15 χρόνια δεν έβλεπα ελληνική τηλεόραση. Μέχρι που παντρεύτηκα».

Με την Αντελίνα δηλαδή ξαναγυρίσατε στην ελληνική τηλεόραση.

«Ναι. γιατί τα αγγλικά της ήταν φτωχότερα από τα δικά μου και αναγκάστηκα να επιστρέψω στους ελληνικούς υπότιτλους (γελάει)».

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα συνέντευξη

Εχετε γνωρίσει τους παίκτες; Είχατε άποψη στο κάστινγκ;


«Οχι και δεν έχω γνωρίσει κανέναν προσωπικά. Με τον φόβο ενός νέου lockdown και φυσικά για την προστασία όλων δεν υπήρξε επικοινωνία από κοντά».


Εχετε αγωνία για το πρώτο live;


«Ξέρω ότι η προετοιμασία που θα κάνουμε μέχρι να βγούμε στον αέρα θα είναι τόση και σε τέτοιο βαθμό που ό,τι μπορεί να με προβληματίζει εκείνη τη στιγμή θα εξαφανιστεί. Δεν είμαι άπειρος στην επαφή μου με το κοινό. Έχω τραγουδήσει ζωντανά εκατοντάδες φορές, έχω βρεθεί ως καλεσμένος σε ζωντανές εκπομπές και δεν έχω πρόβλημα να διατυπώσω τη σκέψη μου και να εκφραστώ, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ καλά χέρια. Είμαι σε ένα πολύ καλό και προχωρημένο κανάλι. Το τελευταίο εξάμηνο, ζώντας λίγο διαφορετικά την τηλεόραση και μέσω της συζύγου μου που είναι σε άλλο σταθμό, μπορώ να δω τα άγχη και τους προβληματισμούς. Καμιά φορά πρέπει να ακούς για να πεις "τι καλά που είμαι εδώ". Αισθάνομαι τυχερός που είμαι στον ΣΚΑΪ», λέει ο ίδιος στο tv 24

Γιατί άραγε τσίνισε ο πατέρας του Χάρη με τους καυγάδες του με την Αντελίνα; Διαβάστε εδώ

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπλόκαρε τον σύζυγό της, Χάρη στο instagram - Οι φωτογραφίες που την έκαναν έξω φρενών

Χαμός έγινε εχθές, όπως φαίνεται, στο σπίτι της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Χάρη αφού η πρώτη μπλόκαρε τον σύζυγό της στο instagram με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβασε στορι και την έκανα έξω φρενών!

Τι ακριβώς συνέβη; Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι καυγάδες τους στο Globetrotters έχουν γράψει ιστορία. Ωστόσο, ένας τέτοιος φαίνεται πως έγινε και το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι αφού ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες δηλώνοντας πως αγαπά την Τέτα Καμπουρέλη και η παρουσιάστρια του ALPHA τον έσβησε!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Χάρη Βαρθακούρη που έκαναν έξαλλη την Αντελίνα

Αντελίνα Βαρθακούρη

Χάρης Βαρθακούρης

instagram block αντελίνα χάρης