Βίκυ Καγιά: Σε παραλία της Μυκόνου με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά - Όλοι κοιτούσαν το κορμί της

Είναι η πιο... hot mama

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Σε παραλία της Μυκόνου με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά - Όλοι κοιτούσαν το κορμί της

Σε παραλία της Μυκόνου «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του YOU, την Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο πανέμορφα παιδιά τους. Ωστόσο, όλοι κοιτούσαν το απίστευτο κορμί που διαθέτει η παρουσιάστρια στα 42 της.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Λίγο αναμένεται να διαρκέσουν οι φετινές διακοπές για τη Βίκυ Καγιά, ανάμεσα στο «GNTM», το «Shopping Star» και τα έκτακτα μέτρα που έχουν πάρει όλα τα κανάλια για να προλάβουν ένα ενδεχόμενο δεύτερο κύμα κορωνοϊού, με συνεχόμενα γυρίσματα και έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν από τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη...

Στην παραλία της Μυκόνου Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς με τα παιδιά τους

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και κριτής στο παιχνίδι μοντέλων του STAR αποφάσισε να περάσει αυτές τις μέρες μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, την κόρη της Μπιάνκα και τον γιο της Κάρολο-Ηλία, με τον φακό του YOU να τους συναντά οικογενειακώς την περασμένη Τρίτη στην παραλία της Ψαρρούς και συγκεκριμένα στο Nammos.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μύκονος

Στις 18 Ιουλίου το αγαπημένο ζευγάρι έκλεισε 6 χρόνια γάμου, αφού είχε παντρευτεί κρυφά στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. «Χαρούμενη επέτειος, άντρα της ζωής μου Ηλία Κρασσά. Ο χρόνος περνάει όταν είσαι ερωτευμένη» έγραψε σε ανάρτησή της η Βίκυ Καγιά γιορτάζοντας αυτή την επέτειο με ένα κοινό δείπνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνοντας έτσι πως οι δυο τους παραμένουν δεμένοι και αγαπημένοι, κάτι φυσικά που φάνηκε στις διακοπές τους.

Ηλίας Κρασσάς Βίκυ Καγιά παιδιά

Με τον 2 ετών Κάρολο Ηλία ανά χείρας να φοράει όλα τα απαραίτητα προστατευτικά σωσίβια για τη θάλασσα και την 5χρονη Μπιάνκα να ακολουθεί, η παρουσιάστρια τράβηξε τα βλέμματα με την άψογη σιλουέτα της, αλλά δεν έφυγε λεπτό μακριά από τα παιδιά της και από τον σύζυγό της, με τον οποίο έδωσε ένα τρυφερό φιλί στη συνέχεια. Τα παιδιά της, τα έχετε δει. Την βαφτιστήρα της όμως; Είναι κούκλα και έχουμε φωτογραφία.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς με μαγιό

Τα δύσκολα πρώτα χρόνια στο μόντελινγκ.

Από την εφηβεία της ξεχώρισε και έκτοτε δουλεύει ως μοντέλο ασταμάτητα, παρόλα αυτά ο δρόμος της δεν ήταν ακριβώς στρωμένος με ροδοπέταλα. Σε τηλεοπτική συνάντηση με την Κάτια Ζυγούλη, για την εκπομπή μόδας που παρουσιάζει η σύζυγος του Σάκη Ρουβά στην ΕΡΤ, η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει ότι για πολλά χρόνια βρισκόταν μόνιμα με μια βαλίτσα στο χέρι, ενώ είχε σκεφτεί να μην ξαναγυρίσει πίσω στην Ελλάδα για δουλειά.

Τελικά αποφάσισε το αντίθετο, με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει... Όπως αποκάλυψε σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας, δεν θα είχε πρόβλημα αν η κόρη της Μπιάνκα ακολουθούσε τα δικά της βήματα στο μόντελινγκ, ωστόσο εκεί μάλλον θα έχει αντιρρήσεις ο πατέρας της.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ 1,50€