Μαρία Μπακοδήμου: Με τολμηρό μπικίνι στη θάλασσα η παρουσιάστρια του OPENtv

"Κόβει" την ανάσα με τις αναλογίες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπακοδήμου: Με τολμηρό μπικίνι στη θάλασσα η παρουσιάστρια του OPENtv

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μαρία Μπακοδήμου και ο φακός του YOU την απαθανάτισε σε παραλία του νησιού όπου βρέθηκε με το πιο τολμηρό μπικίνι. Η παρουσιάστρια του OPENtv, διαθέτει άψογες αναλογίες.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο κομψές και καλοδιατηρημένες σιλουέτες της ελληνικής showbiz, παρόλα αυτά κάνει σπάνιες εμφανίσεις με μαγιό και ακόμα πιο σπάνια μπορεί να την εντοπίσει κάποιος παπαράτσι σε παραλία... Ελεύθερη κι ωραία, από τη στιγμή που τελείωσαν τα γυρίσματα του «Just the 2 of us» και αφού προηγουμένως υπέγραψε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το Open σε διπλό ρόλο -για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «J2OU» αλλά και για να παρουσιάσει το reality μόδας του οποίου ο τίτλος ακόμα δεν έχει βρεθεί- η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αντίπαρο μαζί παρέα αλλά και με τον πρωτότοκο γιο της, Νικήτα.

Φωτογραφία με την Μαρία Μπακοδήμου και το τολμηρό της μπικίνι

Μαρία Μπακοδήμου αρετουσάριστη φωτογραφία

Δείτε την και με ψηλόμεσο μαγιό να βάλει "φωτιά" στο Instagram με το κορμί της. Έπεσαν τα likes και τα σχόλια σαν την βροχή.

Ο φακός του YOU έπιασε κατ' αποκλειστικότητα την παρουσιάστρια σε παραλία του νησιού να απολαμβάνει τα μπάνια της αλλά ταυτόχρονα και να αθλείται παίζοντας ποδόσφαιρο στην αμμουδιά μαζί με τον γιο της. Η Μαρία, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που τόνιζε τις άψογες αναλογίες της, έδειχνε πιο χαλαρή και πιο ξεκούραστη από κάθε άλλη φορά, έπειτα από έναν σχετικά απαιτητικό χειμώνα όπου βρισκόταν στα γυρίσματα του σόου τραγουδιού και παράλληλα ήταν στην τελική ευθεία συζητήσεων για το reality μόδας που θα ξεκινήσει στο κανάλι από τη νέα σεζόν.

Μαρία Μπακοδήμου γιος

Η Μαρία Μπακοδήμου μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Αντίπαρο πιθανώς θα περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης στο Πήλιο και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει τις προετοιμασίες της εκπομπής αλλά και για να καταλήξουν μαζί με την παραγωγή στα ονόματα που θα την πλαισιώσουν στην κριτική επιτροπή. Να σημειωθεί ότι για τη θέση των κριτών μέχρι στιγμής έχουν κάνει συζητήσεις ο Βασίλης Ζούλιας, ο Σπύρος Πώρος και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ το πρόσωπο-έκπληξη που ακούστηκε για τη μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής είναι εκείνο της Υβόννης Μπόσνιακ.

«Οι κανόνες της δικής μου δίαιτας!»

Σούπερ κομψή και από τις πιο κοκέτες κυρίες της showbiz, η παρουσιάστρια δίνει τις δικές της πολύτιμες συμβουλές για το ιδανικό outfit μιας εργαζόμενης γυναίκας μέσα από το site της, marymary.gr. Η Μαρία Μπακοδήμου, που εδώ και αρκετά χρόνια για να διατηρείται fit στα 56 κιλά βάζει τους δικούς της κανόνες στον εαυτό της όταν και όποτε θελήσει να διώξει από πάνω της το περιττό βάρος, ακολουθεί μία συγκεκριμένη διατροφή χειμώνα-καλοκαίρι προκειμένου να συντηρεί τη σιλουέτα της. Ακολούθησε το πρόγραμμά της και... θα τα χάσεις με τον εαυτό σου!

  • Πρωινό - Ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί.
  • Μεσημεριανό - Κρέας ψητό με καστανό ρύζι και μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά.
  • Βραδινό - Ένα γιαούρτι και μία φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού.

Τα μυστικά της ωστόσο είναι ότι καταναλώνει μόνο 2 κ.σ. λάδι ημερησίως και πίνει τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό, ότι κόβει εντελώς το αλεύρι και τη ζάχαρη και, τέλος, επειδή δεν συμπαθεί τη γυμναστική ιδιαίτερα, τον ελεύθερο χρόνο της τον χειμώνα κάνει διάδρομο και βαράκια στο σπίτι της, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες κολυμπάει.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ 1,50€