Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το εξοχικό της - Είναι απίστευτο!

Θα "μείνετε"!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το εξοχικό της - Είναι απίστευτο!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν επισκεφθεί πολλά μέρη του κόσμου, αλλά όπως όλοι μας γνωρίζουμε τίποτα δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τίποτα δεν συγκρίνεται με την θαλπωρή που προσφέρει το σπίτι μας. Η Χριστίνα βρέθηκε στο εξοχικό της για να χαλαρώσει μαζί με την οικογένειά της και να απολαύσει στιγμές μοναδικές και αυθεντικές. Το εξοχικό της όμως μας "τρέλανε" είναι απίστευτο.

Η καλλονή Χριστίνα Μπόμπα, είναι πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και αναρτά συχνά - πυκνά φωτογραφίες της από διάφορες δραστηριότητες και κυρίως τώρα από τις καλοκαιρινές της διακοπές! Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τον δικτυακό κόσμο του Instagram φωτογραφίες από το εξοχικό της στα Καμμένα Βούρλα. Ένα έχουμε να πούμε, ήταν φανταστικό.

Αυτό που μαγεύει είναι η θέα στη θάλασσα που σε ταξιδεύει σε τόπους μαγικούς και αλλιώτικους, ενώ είναι σίγουρο ότι τα ηλιοβασιλέματα από το εξοχικό της Χριστίνας είναι ανεπανάληπτα.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το απίστευτο εξοχικό της Χριστίνας Μπόμπα

μπομπα εξοχικο 2
μπομπα εξοχικο
μπομπα εξοχικο 1
μπομπα εξοχικο 3

Επειδή η Χριστίνα είναι κορμάρα και ο,τι φοράει γίνεται τάση σου βρήκαμε ένα μαγιό όμοιο με αυτά που φοράει για να κάνεις θραύση σε μοναδική τιμή!

Χριστίνα Μπόμπα: Άφησε τον Τανιμανίδη και έβαλε πλώρη για τις Σπέτσες!

Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Χριστίνα Μπόμπα χωρίς να είναι στο πλάι της ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης.

Το πανέμορφο νησί των Σπετσών επέλεξε η εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα για μία σύντομη και κοντινή καλοκαιρινή εξόρμηση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να περάσει εκεί το τριήμερό της με την αδερφή της Ελινά και αγαπημένες φίλες τους, μεταξύ αυτών οι Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωστάρα. Το weekend αυτό είναι αυστηρά για κορίτσια!

Δεν αμέλησε η αγαπημένη μας Χριστίνα Μπόμπα να μας κρατήσει ενήμερους για τις δραστηριότητες της από την πρώτη κι όλας στιγμή που μετέβη στο υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού. Ειδικότερα, η όμορφη γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη μοιράστηκε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, φωτογραφίες, αλλά και stories που μας δείχνουν πόσο τέλεια περνάει με τις κολλητές της, παίρνοντας μία ανάσα από τη δουλεία και τις λοιπές της υποχρεώσεις.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα που ποζάρει στην παραλία δίχως τον Σάκη Τανιμανίδη στο πλάι της.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα Σπέτσες Κολλητές

Μπόμπα Σπέτσες

Θυμάστε την επική φάρσα που είχε κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στη Χριστίνα Μπόμπα;