Χαρμόσυνη αποκάλυψη από την Μελίνα Ασλανίδου - «Για πρώτη φορά...»

Οι φωτογραφίες και το κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρμόσυνη αποκάλυψη από την Μελίνα Ασλανίδου - «Για πρώτη φορά...»

Η Μελίνα Ασλανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια πολύ χαρμόσυνη αποκάλυψη για ένα γεγονός που έζησε για πρώτη φορά και είναι πολύ χαρούμενη.

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Ενώ, κάνει και διάφορες ενημερώσεις για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Ενδιάμεσα με τις διακοπές της στην όμορφη Κρήτη όπου μένει με το σύντροφό της, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε και για πρώτη φορά μια παρουσίασης στο Επιμελητήριο Χανίων.

Στο λογαριασμό της, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη ημέρα για την οποία νιώθει πολύ χαρούμενη. Όλες είναι άκρως εντυπωσιακές.

«Την Παρασκευή 31.7.20 μια πρόσκληση από το Επιμελητήριο Χανίων,έγινε η αφορμή να παρουσιάσω για πρώτη φορά στα χρονικά την εκδήλωση για την παρουσίαση της διαδικτυακής καμπάνιας», έγραψε στη λεζάντα της η Μελίνα Ασλανίδου. Πριν λίγες ημέρες δείτε τον συγκινητικό λόγο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Έκανε την αποκάλυψη η Μελίνα Ασλανίδου

Μία πολύ ιδιαίτερη και μυστήρια ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία όπως σχολίασε, έχει να κάνει μία αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και έτσι, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στη χώρα. Όχι και άδικα βέβαια αφού πολλές φορές, η Μελίνα Ασλανίδου επιλέγει να μιλήσει δημόσια για θέματα που την απασχολούν και να εκφράσει χωρίς φόβο την άποψή της.

Έτσι, έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τους followers της. Η χθεσινή ανάρτησή της ωστόσο δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, καθώς κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε η Μελίνα Ασλανίδου.

Το μόνο που είπε είναι ότι πρόκειται τις επόμενες μέρες να μιλήσει για μία πολύ όμορφη εμπειρία που έζησε, την οποία θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Καλό μήνα φιλαράκια μου ... χθες έζησα μαγικες στιγμές μόλις έχω το φωτογραφικό υλικό θα σας επικοινωνήσω αυτήν την όμορφη προσπάθεια και σας θέλω μαζί μου ...μέχρι τότε καλά να περνάμε , ήρεμα και αγαπησιάρικα ...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.