Εξελίξεις με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ. Η εκρηκτική Κρητηκιά είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, καθώς σε λίγο πρόκειται να ξεκινήσει το «Love it» στο κανάλι του Φαλήρου.

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο Κρήτη TV, ωστόσο ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη της και σε ένα μεγάλο κανάλι. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία γύρω από την εκπομπή της αν και πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης στο «Καλοκαίρι #Not» ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας, ο Μάνος Μαγιάτης έχει κλείσει και θα βρίσκεται στην εκπομπή, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Στο «Love it» θα βλέπουμε φυσικά και τον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το «Happy Day» και θα έχει παρουσία τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Τέλος αναζητείται μία ακόμη γυναίκα, ενώ πέρασε από δοκιμαστικό για τη συγκεκριμένη θέση η Δέσποινα Καμπούρη.

Βέβαια ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από αυτά από το κανάλι και αναμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τον ΣΚΑΪ

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέκσου, με τίτλο «Love it», και σήμερα, η πανέμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στην πρώτη της φωτογραφία μέσα στο κανάλι, λίγο καιρό πριν από το μεγάλο της ξεκίνημα.

Η Κρητικιά παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της. Άφησε λοιπόν το νησί της και ήρθε και επίσημα στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά στο κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι, την είδαμε στην πρώτη της φωτογραφία μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΪ, να ποζάρει στο πλευρό ενός δημοσιογράφου του καναλιού.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Πιο χαμογελαστή από ποτέ, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να τα σαρώσει όλα και να προκαλέσει σωστό πανικό στην ελληνική τηλεόραση.