Γρηγόρης Γκουντάρας: Πυρά στον αέρα του OPEN κατά του ALPHA - «Το έχει χάσει...»

Τους τα... έχωσε με το γάντι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας: Πυρά στον αέρα του OPEN κατά του ALPHA - «Το έχει χάσει...»

Τα πυρά του κατά του ALPHA εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής του στο OPENtv. Αναφέρθηκε στις αλλαγές που βλέπει το κανάλι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τους τα... έχωσε με το γάντι.

«Έκαναν λάθος επιλογές! Γενικότερα ο ALPHA το έχει χάσει. Δηλαδή αυτό το λάθος που έκοψαν το DEAL από τον Φερεντίνο, του έδωσαν ένα άλλο τηλεπαιχνίδι και μετά μάζεψαν γρήγορα - γρήγορα και επανέφεραν το DEAL, είναι λάθος που κάνουν παιδάκια του δημοτικού… Και φέτος τι σκοπεύουν να κάνουν δηλαδή;», είπε αρχικά.

Για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή δήλωσε «Νομίζω θα είναι δύσκολη χρονιά μέχρι να βρούνε τα καινούρια πατήματά τους». - Δείτε εδώ ποιος έφυγε από το Happy Day.

Ενώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία κάνει από Σεπτέμβρη πρεμιέρα σχολίασε «Η Ηλιάνα ξέρει η ίδια τι θα κάνει ή ακόμα φωτογραφίζεται;».

Παρόλο που δεν έχει πολλές καλές σχέσεις με τον σταθμό ο παρουσιαστής, βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τους συγκίνησε όλους..

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα πυρά κατά του Alphatv - «Έχω πικρία γιατί ολόκληρος σταθμός έκρινε...»

Πυρά κατά του Alpha έριξε ο Γρηγόρη Γκουντάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απόλυσή του από το κανάλι που τον πίκρανε πολύ.

Αυτά είναι τα πυρά που έριξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Alphatv

Στην τελευταία σου χρονιά στον Alpha ήρθε και η απόλυση. Έχεις πικρία για τον τρόπο λήξης αυτής της συνεργασίας;

Ναι, έχω πικρία. Δεν το εισέπραξα ευχάριστα όλο αυτό. Έχω πικρία από την άποψη πως ολόκληρος σταθμός έκρινε πως δεν μπορούσε να με τοποθετήσει κάπου. Αυτό με στεναχώρησε… Αλλά βέβαια δεν παντρεύεται κανείς κανέναν στις δουλειές. Όμως το θεώρησα άδικο.

Είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έμπειρος. Θέλεις να δοκιμαστείς μόνος σου σε παρουσίαση εκπομπής;

Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει επαγγελματικά όνειρα. Υποδέχομαι τη ζωή έτσι όπως έρχεται. Μακάρι να έρχονται καλά τα πράγματα και να τα υποδέχομαι ευχάριστα. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι. Αν προκύψει, καλώς, αν δεν προκύψει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ιδανικά τι θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Αθλητική εκπομπή.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας δάκρυσε για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τι συνέβη.