«Λιώσαμε» - Η πανέμορφη κόρη της Τζένης Μπότση με ροζ μαγιό

Μεγάλωσε η μπέμπα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λιώσαμε» - Η πανέμορφη κόρη της Τζένης Μπότση με ροζ μαγιό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπότση ανέβασε την πιο υπέροχη φωτογραφία της κόρης της και για ακόμα μία φορά, μας έκανε να "λιώσουμε"! Η μπέμπα, απολαμβάνει αμέριμνη το μπάνιο της στην πισίνα με το πιο αξιολάτρευτο ροζ μαγιό!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να είναι πραγματικά ξετρελαμένη με την κόρη της. Για το λόγο αυτό, πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την μικρή, στο Instagram και να προκαλεί την αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων.

Ενώ πριν από μερικές μέρες η μπέμπα πόζαρε στην αγκαλιά της Νορέττας Παπαδημητρίου, και σήμερα, προκειμένου να δροσιστεί, βούτηξε μαζί με την ξαδέρφη της στην πλαστική πισίνα και το απόλαυσε!

Η Τζένη Μπότση εννοείται πως απαθανάτισε το υπέροχο στιγμιότυπο!

Τζένη Μπότση κόρη

Τζένη Μπότση: Συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση

Για ακόμα μία φορά, η Τζένη Μπότση βρήκε τον τρόπο να συγκινήσει με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της, και για τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές, μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς από τα Χριστούγεννα έχει στο πλευρό της την κορούλα της. Μπορεί να θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή η μικρή της, η Τζένη Μπότση μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με την κόρη της από την παραλία, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Δείτε εδώ ακόμα μία ανάρτηση της Τζένης Μπότση με την κόρη της, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η μικρή!

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Τζένη Μπότση για την κόρη της

«Το καλοκαίρι του 1972 ήρθα νεογέννητη, τις πρώτες μου διακοπές στο.... Ήταν οι πρώτες μου διακοπές σε ξενοδοχείο!!! Φέτος έφερα την κόρη μου, για τις πρώτες της διακοπές σε ξενοδοχείο ,στο ίδιο μέρος για να γιορτάσουμε την πρώτη ονομαστική της εορτή και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπότση.