Ρίγη συγκίνησης από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η ανατριχιαστική της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συγκλονισμένη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί της και ο υπόλοιπος πλανήτης, ύστερα από την τεράστια τραγωδία που έπληξε τη Βηρυτό, του Λιβάνου, τα τελευταία 24ωρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά σε μία ρίγη συγκίνησης μέσα από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Social Media, όπου εξέφρασε όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις της.

Συγκεκριμένα, εκείνη κι ο σύζυγός της είχαν επισκεφθεί τη Βηρυτό πριν από τέσσερα χρόνια και αυτό έκανε πιο έντονη τη θλίψη της Σταματίνας που είχε περπατήσει στους δρόμους της Βηρυτού και είχε βιώσει τον παλμό της μαγικής πόλης.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα ανέβασε ορισμένες από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει στην λαβωμένη πλέον πόλη και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Αυτή ήταν η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, την οποία συνόδευσε ρίγη συγκίνησης.

"Πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2016 επισκεφθήκαμε οικογενειακώς την Βηρυτό. Ο άντρας μου πηγαινοερχόταν συχνά, για εμένα όμως ήταν η πρώτη φορά. Αρχικά ένα συναίσθημα φόβου είχε φωλιάσει μέσα στην καρδιά μου καθώς η εμπόλεμη ζώνη της Συρίας ήταν σε πολύ μικρή χιλιομετρική απόσταση και αυτό με έκανε να νιώθω ανασφάλεια.

Με το που περπάτησα όμως στο Παρίσι της Μέσης Ανατολής όπως πολλοί αποκαλούν την πρωτεύουσα του Λιβάνου και παρά την έντονη στρατιωτική παρουσία, κατάλαβα ότι ήταν μια πανέμορφη και φιλόξενη πόλη που δικαιολογούσε την μεγάλη ιστορία της.

Οι άνθρωποι που συναναστράφηκα ήταν ζωντανοί, θορυβώδεις σαν εμάς τους Έλληνες με καρδιά γεμάτη φιλότιμο και ζεστασιά. Μας αγαπούν πολύ σαν λαό κι εμείς τώρα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους όπως μπορούμε.

Εύχομαι και προσεύχομαι αυτή η μεγάλη τραγωδία να μην ισοπεδώσει για πάντα τις ψυχές τους. Η σκέψη μας κοντά σε αυτούς που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και σε εκείνους που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή.

Εύχομαι οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να μην θρηνούμε θύματα τόσο άδικα από εγκληματική αμέλεια ορισμένων" Δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Βηρυτος Ανάρτηση

Σταματίνα Τσιμτσιλή Βηρυτος Ανάρτηση 2

Σταματίνα Τσιμτσιλή Βηρυτος 3
Σταματίνα Τσιμτσιλή Βηρυτος 2
Σταματίνα Τσιμτσιλή Βηρυτος

Διαβάστε εδώ όλα όσα συνέβησαν στη Βηρυτό. Η παγκόσμια τραγωδία που έχει αφήσει του πάντες μετέωρους και σοκαρισμένους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές με τα παιδιά της στην Πάρο - Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους

Στην Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδάκια της για διακοπές. Φωτογραφίες και στόρι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει παραγωγικό χρόνο με τα παιδιά τις παίζοντας με...κότες!

Η Σταματίνα είναι μία πανέμορφη μανούλα που λατρεύει τα παιδιά της και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από δραστηριότητες που κάνει μαζί τους.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας δίπλα σε κοτούλες με τα παιδιά της στην Πάρο

τσιμτσιλη διακοπες

τσιμτσιλη πάρος

Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day