Ο θάνατος που "λύγισε" τον Γιώργο Νταλάρα

Τα συγκινητικά λόγια του...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ο θάνατος που

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Αγάθωνα Ιακωβίδη, τον πασίγνωστο Έλληνα Ρεμπέτη που χάρισε πολλά στο ελληνικό τραγούδι, πλήγωσε πολλούς συναδέλφους του και σόκαρε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο θάνατος αυτός "λύγισε" και τον Γιώργο Νταλάρα που έσπευσε να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Ο τεράστιος Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός, επέλεξε να ακολουθήσει το παράδειγμα και άλλων συναδέλφων του και να εκφραστεί δημόσια μέσα από το βήμα που παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επέλεξε την πλατφόρμα του Instagram, όπου χαρακτηριστικά ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα για τον θάνατο που τον "λύγισε"

"Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ήταν ένας τέλειος τραγουδιστής του ρεμπέτικου, με όλη τη σημασία της λέξης. Πιστός σ’ αυτό το είδος, βαθύς γνώστης, αφοσιωμένος, ακριβής και καλλίφωνος σαν τους παλιούς θρύλους, τους μεγάλους τραγουδιστές του ρεμπέτικου, που χάνει σήμερα έναν σημαντικότατο εκπρόσωπό του. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Καλό σου ταξίδι Αγάθωνα" Έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

αγάθωνας νταλάρας θάνατος ανάρτηση

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του Αγάθωνα, διαβάστε εδώ.

Ανατριχιάζουν οι Koza Mostra για τον θάνατο του Αγάθωνα: - "Δεν υπάρχουν λέξεις..."

Πόνο και πικρία άφησε στις καρδιές όλων ο ξαφνικός θάνατος του Αγάθωνα Ιακωβίδη που "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Αυγούστου. Συντετριμμένοι φαίνεται να είναι τα μέλη του συγκροτήματος "Koza Mostra" που ανατριχιάζουν με τον θάνατό του και δηλώνουν ότι "Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας".

αγαθωνας θανατος

Το συγκρότημα αυτό είχε συνεργαστεί με τον Αγάθωνα για τις ανάγκες του μουσικού θεσμού, Eurovision, όπου και εκπροσώπησαν την Ελλάδα το 2013!

Αυτή ήταν η ανάρτηση των "Koza Mostra" για τον θάνατο του Αγάθωνα Ιακωβίδη

Τα μέλη του συγκροτήματος επέλεξαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για το χαμό του αγαπημένου τους Αγάθωνα με μία ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

κοζα μοστρα αγαθωνας

«So hard for us. Our great friend Agathonas passed away this morning. Can’t find words to describe our pain. Our mind is with his family. (Είναι τόσο σκληρό για εμάς. Ο υπέροχος φίλος μας, Αγάθωνας, πέθανε το πρωί. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του)», έγραψαν οι Koza Mostra στην ανάρτησή τους.

Ασύλληπτο θρήνο προκαλεί και ένας άλλος πρόσφατος θάνατος που σημειώθηκε. Ο θάνατος ενός 17χρονου στην Αίγινα που πνίγηκε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.