Σοφία Μουτίδου: Πέταξε τα ρούχα και πόζαρε μόνο με την πετσέτα

Η εμφάνιση που προκάλεσε πανικό στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: Πέταξε τα ρούχα και πόζαρε μόνο με την πετσέτα

Κι όμως! Η Σοφία Μουτίδου το τόλμησε, και για ακόμα μία φορά κατάφερε να προκαλέσει σωστό πανικό στα social media με την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε μόνο με την πετσέτα της!

Η παρουσιάστρια του The Booth έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με μπόλικο χιούμορ, που δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα το πρωί, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να προκαλέσει λίγο πανικό και έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία μόλις είχε βγει από το μπάνιο, φορώντας πετσέτα στο σώμα και τα μαλλιά και με το γυαλί... υπερπαραγωγή!

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Booth, δείτε εδώ τι αλλαγές πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή του Opentv.

«Να σου ρίξω δυο χαστούκια...» - Εκτός εαυτού η Σοφία Μουτίδου στο The Booth

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα στο The Booth. Η Σοφία Μουτίδου άκουσε ένα σχόλιο που έκανε η Σοφία Κουρτίδου και βγήκε εκτός εαυτού, ενώ τα έβαλε και με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λέγοντας της αστειευόμενη, πως θα της ρίξει δυο χαστούκια!

Αφορμή για την όλη συζήτηση στάθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη και η απάντηση που του έδωσε η Σοφία Κουρτίδου.

Ο Αλέξης είναι 31 ετών και έχει ένα θέμα με τον αδερφό του καθώς όποτε βγαίνουν για ποτό μαζί, όποια κοπέλα του αρέσει πάει και την πέφτει στον αδερφό του με αποτέλεσμα να αισθάνεται μειονεκτικά.

Η παρουσιάστρια του εξήγησε πως αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση, ωστόσο η Σοφία Μουτίδου ήρθε να τον προσγειώσει όταν είπως πως αν είναι πιο ωραίος ο αδερφός του, τότε πάντα οι γυναίκες θα την πέφτουν σε εκείνον.

Και οι 3 συμπαρουσιάστριές της αντέδρασαν και τότε γύρισε στη Σοφία Κουρτίδου και της είπε: «Γιατί όταν βγαίνουμε μαζί Σοφία την πέφτουν σε εσένα και όχι σε εμένα; Γιατί είσα ωραία, τρελαίνονται και άντρες και γυναίκες. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση».

Δείτε το επικό σκηνικό στο βίντεο: