«Λύγισαν» όλοι με τα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου για τον γιο του - «Έχει σταματήσει ο κόσμος...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του μικρού του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισαν» όλοι με τα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου για τον γιο του - «Έχει σταματήσει ο κόσμος...»

Ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γιο του. Ο ίδιος, παραδέχθηκε πως από τη μέρα που γεννήθηκε έχει σταματήσει ο κόσμος και «λύγισαν» όλοι στο πλατό.

O γνωστός φωτογράφος, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και όχι άδικα, αφού πριν από λίγο καιρό, υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί. Μαζί με την αγαπημένη του Ανίτα Μπραντ, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ούτε λεπτό από τον μικρό τους.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε, στην πρωινή εκπομπή του Open, ο Χάρης Χριστόπουλος ξεκαθάρισε πως έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Μάλιστα σχολίασε πως δεν πίστευε ποτέ πως θα παντρευτεί και πως θα γίνει πατέρας, αλλά αυτό που του έχει συμβεί, δε θα το άλλαζε με τίποτα!

Αυτά είπε ο Χάρης Χριστόπουλος για τον γιο του

«Νομίζω ότι ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου. Έχει σταματήσει ο κόσμος. Σήμερα κλείνουμε δυο εβδομάδες. Του έκανα γενέθλια την πρώτη εβδομάδα… Σήμερα κάτι θα φτιάξουμε, θα κάνουμε ένα παιδικό πάρτι, κάτι θα κάνουμε… Ήμουν ορκισμένος εργένης, δεν πίστευα ποτέ ούτε ότι θα παντρευτώ ούτε ότι θα γίνω πατέρας» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος αποκαλύπτοντας πως πέρασε τις τέσσερις ημέρες που έμεινε μέσα στο μαιευτήριο.

Δείτε εδώ και την πρώτη συγκινητική φωτογραφία της Ανίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλο μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο.