Με καλή παρέα και πιο χαλαρός από ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς στις διακοπές του

Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με καλή παρέα και πιο χαλαρός από ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς στις διακοπές του

Τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του απολαμβάνει ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με την εκπομπή που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής είναι πιο χαλαρός από ποτέ.

Θέλοντας να γεμίσει τις μπαταρίες του επέλεξε την Κύθνο για να χαλαρώσει και να ηρεμήσει πριν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του... χτυπήσουν την πόρτα.

Στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στις διακοπές, βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και ο συνεργάτης του, Φίλιππος Ιωάννου.

Στα social media, όλη η παρέα έχει μοιραστεί στους λογαριασμούς της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που περνάνε στο νησί.

Νίκος Μουτσινάς διακοπές instagram

Νίκος Μουτσινάς σύντροφος

Επίσης, πανικό προκάλεσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το σπίτι του και συγκεκριμένα μέσα από την κρεβατοκάμαρα του, την ώρα που ετοίμαζε τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Δείτε το εδώ.

Λίγο πριν φύγει ο Νίκος Μουτσινάς για διακοπές με την παρέα του βγήκε και 2ο trailer για την εκπομπή του

Μόλις πριν από λίγο, βγήκε άλλο ένα trailer για τη νέα σεζόν της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και την παράσταση έκλεψε φυσικά, η «Βάνια», ή αλλιώς, η Ματίνα Νικολάου με την επική εμφάνισή της.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν μαζί και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από το trailer.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι του trailer, βλέπουμε την Βάνια, η οποία φαίνεται να πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, διασκεδάζοντας σε κάποιο πάρτυ, μάλλον στο ίδιο πάρτυ που βρέθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς!

Κοιμάται επάνω στον καναπέ φορώντας τα... βατραχοπέδιλά της και όπως πάντα τα εντυπωσιακά της ρούχα. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και τους Alcatrash σε... hangover.

Δείτε εδώ και το πρώτο κομμάτι του trailer με τον Νίκο Μουτσινά.