Ελεονώρα Μελέτη: Κατάθεση καρδιάς με ένα κείμενο για την κορούλα της

Όταν έμαθες πως ήταν έγκυος...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Κατάθεση καρδιάς με ένα κείμενο για την κορούλα της

Η Ελεονώρα Μελέτη μας συγκίνησε βαθιά με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έγραψε ένα κειμενάκι για την κορούλα της και με αυτό έκανε "κατάθεση καρδιάς".

Αυτή είναι η κατάθεση καρδιάς της Ελεονώρας Μελέτη

"Ήταν 6 Αυγούστου 2017. Μόλις είχα φτάσει στη Πάρο όπου θα παραθέριζα για τις επόμενες μέρες. Αλλά δεν είχα διάθεση καθόλου. Νύσταζα, ένιωθα κουρασμένη, δεν είχα όρεξη να μπω στη θάλασσα να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα, που αυτό εξάλλου με είχε οδηγήσει στο νησί.

Το στομάχι μου χάλια, νόμιζα με είχε πειράξει ο καφές και το ταξίδι αν και δεν κούναγε… και νεύρα πολλά νεύρα χωρίς λόγο. Πάω σε ένα φαρμακείο να ζητήσω βιταμίνες γιατί δεν είχα σκοπό να χάσω τις διακοπές μου λόγω … κούρασης.

Ο φαρμακοποιός με ρώτησε τι ακριβώς νιώθω. Του εξήγησα, μου έδωσε κάτι για το στομάχι, μου πρότεινε και ένα συμπλήρωμα και μου λέει: «πριν όμως πάρετε το οτιδήποτε σας παρακαλώ κάντε και αυτό, δώρο από εμένα» και μου αφήνει στον πάγκο ένα τεστ εγκυμοσύνης.

“Άντε Καλε”, είπα από μέσα μου, αν και την ερώτηση «ρε μήπως είσαι έγκυος» την είχα ακούσει κάνα δυο φορές τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους που με ξέρουν καλά, ενώ ο Θοδωρής καιρό πριν, μου έλεγε «μην ετοιμάζεσαι για σερφ, είσαι έγκυος.

μελεττη κορη  αναρτηση

Έκανα το τεστ λίγη ώρα αργότερα μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα και να καβαλήσω σανίδι. Αλλά η ιδέα δεν μου έφυγε ποτέ! Πιο θετικό δεν γινόταν!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: «ωχ, μπορώ να κάνω παιδιά», το δεύτερο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως «πάει το σερφ» και το τρίτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο ίντερνετ να υπολογίσω ποτέ γεννάω! ( δεν ήμουν τόσο ψύχραιμη όσο ακούγομαι!) 13 Απριλίου με έδινε η πρόβλεψη.

13 Απριλίου υποδεχτήκαμε την Αλεξάνδρα! Και τώρα που σας γράφω κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα των αποσκευών μας. Αύριο φεύγουμε πάμε στη Πάρο. Οικογενειακώς, για να θυμηθούμε, και να κάνουμε windsurf" Έγραψε η Ελεονώρα!

«Έλαμπε» ολόκληρη στην επίσημη φωτογράφισή της για τον ALPHA η Ελεονώρα. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ!

Μόλις έγινε γνωστό - Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Μόλις πριν από λίγη ώρα, και λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA, ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την γνωστή παρουσιάστρια στο νέο της ξεκίνημα στο κανάλι.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να αναλάβει τα νέα καθήκοντά της στον ALPHA, ενώ είναι γνωστό πως στο πλευρό της θα έχει τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος θα είναι αρχισυντάκτης της νέας της εκπομπής.

Η πρεμιέρα πρόκειται να γίνει το Σάββατο στις 11 όπως είχε ανακοινωθεί και έτσι σήμερα, ανακοινώθηκαν όλοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Έτσι, στην εκπομπή θα συμμετέχουν, κάποιοι μπροστά και κάποιοι πίσω από τις κάμερες όπως, ο Νίκος Μάνεσης, η Τίνα Μιχαηλίδου, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Κάλλια Καρτσάκη, η Δήμητρα Μουγκοπέτρου, η Ασπασία Κάρλου και ο Νίκος Μισίρης.