Έκανε την ανακοίνωση η Πάολα - Τι θα γίνει στις 11/8;

Χαρές για την τραγουδίστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση η Πάολα - Τι θα γίνει στις 11/8;

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα θέλησε να κάνει μία ευχάριστη ανακοίνωση, σχετικά με αυτό που πρόκειται να γίνει στις 11/8 και μέχρι στιγμής, όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι, ανυπομονούν!

Μπορεί στη διάρκεια της καραντίνας να αναγκάστηκε να "παγώσει" προσωρινά τις εμφανίσεις της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η Πάολα έχει επιστρέψει δυναμικά και δεν έχει σκοπό να χαραμίσει ούτε μία μέρα από το καλοκαίρι της.

Η τραγουδίστρια, το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά, καθώς μετά το τέλος των εμφανίσεών της στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό φινάλε - έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Πάολα

Σε λίγες μέρες, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Πάολα πρόκειται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον Στέλιο Ρόκκο.

Πάολα ανακοίνωση

Δε σταμάτησαν να ρίχνουν λουλούδια στα πόδια της Πάολα - Βίντεο ντοκουμέντο

Η Πάολα συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία και όπως όλα δείχνουν, οι εμφανίσεις της έχουν πολύ μεγάλη πέραση. Στα social media, κυκλοφορεί ένα βίντεο ντοκουμέντο από την χθεσινοβραδινή εμφάνισή της, στην οποία φαίνεται πως το κοινό δε σταματάει να της ρίχνει λουλούδια στα πόδια.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν επιλέξει να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους μετά την καραντίνα.

Έτσι, μετά από μία σύντομη περίοδο κατά την οποία εμφανιζόταν με τον Νίκο Κουρκούλη στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το κοινό την έχει αγαπήσει και όχι άδικα και έτσι κάθε φορά που βγαίνει πάνω στη σκηνή, γίνεται... κανονικός χαμός, κάτι που αποδεικνύεται και από το παρακάτω βίντεο που δείχνει την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει στα πόδια της, ένα σωρό γαρύφαλλα.