Όντως τώρα; Η Αθηνά Οικονομάκου σε βραδινή έξοδο με το... μαγιό!

Έβαλε το μπικίνι της και βγήκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως τώρα; Η Αθηνά Οικονομάκου σε βραδινή έξοδο με το... μαγιό!

Ναι όντως καλά διαβάσατε! Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι, επέλεξε να φορέσει σε μία βραδινή της έξοδο, το μαγιό της, πάνω από τη φούστα της! Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο ανατρεπτικό look!

Η αγαπημένη ηθοποιός, έχει δείξει ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ της και να δοκιμάσει κομμάτια που άλλες γυναίκες δε θα τολμούσαν να φορέσουν!

Κι όμως, η Αθηνά Οικονομάκου έχει να κάνει μία πρόταση, και την κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Φόρεσε τη φλοράλ φούστα της και τη συνδύασε με το φλοράλ μπικίνι της για να βγει το βράδυ στην Κύθνο. Για να μην κρυώσει ωστόσο, από το νησιώτικο αεράκι, φόρεσε και ένα τζιν τζάκετ!

Δείτε με εξώπλατο τοπάκι 130 ευρώ την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθήνα Οικονομάκου φόρεσε το πιο αυγουστιάτικο μαγιό - Κοστίζει 140 ευρώ

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως και όλοι οι Έλληνες celebrities απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες της είναι μαγευτικές. Όπως αυτή που φόρεσε το πιο αυγουστιάτικο μαγιό, το οποίο κοστίζει 140 € και ξέρουμε που θα το βρεις.

Η ηθοποιός λατρεύει την μόδα και το έχει αποδείξει, αφού τα σχέδια των ρούχων της στο Project Soma, είναι απίθανα. Μάλιστα, από εκεί είναι το απίστευτο μπικίνι που φόρεσε σε μια από τις εξορμήσεις της.

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί άψογες αναλογίες και τις ταιριάζουν όλα τα μαγιό που φοράει, είτε μπικίνι, είτε ολόσωμα.

Το συγκεκριμένοπου θα δείτε παρακάτω είναι 2 piece και ότι πιο "δροσερό" και καλοκαιρινό λόγω του χρώματος του.

125 ευρώ για αυτό το μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο για τη νέα συλλογή μαγιό της σειράς Project Soma, της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη. Ένα απλό φλοράλ μπικίνι κοστίζει 125€ και το κοινό έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με τις τιμές, οι οποίες φτάνουν στα ύψη.

Είναι αλήθεια πως οι δύο κυρίες έχουν δημιουργήσει μία αξιοζήλευτη συλλογή. Τα κομμάτια τους είναι ένα κι ένα, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι αρκετά τσουχτερές οι τιμές με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποια κοπέλα να ψωνίσει με την άνεσή της από το e-shop τους.

Αρκετές αντιδράσεις λοιπόν έχουν δημιουργηθεί και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η συλλογή των μαγιό για φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί αντικειμενικά να έχει πολύ όμορφα κομμάτια, ωστόσο είναι πάρα πολύ ακριβά. Δείτε εδώ το πανέμορφο μπικίνι που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου, το οποίο κοστίζει 140 ευρώ!

Παρά τις αντιδράσεις ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να μη θέλει να κατεβάσει τις τιμές.