«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Γέννησε η Χριστίνα Ψάλτη

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Γέννησε η Χριστίνα Ψάλτη

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Χριστίνα Ψάλτη, μιας και όπως έγινε γνωστό γέννησε. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Χριστίνα Ψάλτη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του αγαπημένου της, Αντώνη Καρδάρη, ενώ κρατά στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η Χριστίνα Ψάλτη και ο Αντώνης Καρδάρης είναι μαζί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το κοριτσάκι τους φαίνεται πως είναι πλέον η μεγαλύτερη ευτυχία τους.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα και για μία παρουσιάστρια του The Booth που είναι έγκυος. Δείτε εδώ ποια!

Χριστίνα Ψάλτη γέννα

Πέρα από την Χριστίνα Ψάλτη, γέννησε και μία πασίγνωστη ηθοποιός

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο, και πολυαναμενόμενο baby boom έλαβε χώρα στη διεθνή showbiz! Μία πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με έναν επίσης πασίγνωστο, τραγουδιστή, έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

To αγαπημένο ζευγάρι ξέρει σε κάθε περίπτωση πώς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι και οι δύο όμορφοι, ταλαντούχοι και πολύ αγαπητοί στο κοινό!

Ο λόγος φυσικά για την πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, Σόφι Τέρνερ και τον αγαπημένο της σύζυγος, και ιδρυτικό μέλος των Jonas Brother, Joe Jonas. Δείτε εδώ και ποια άλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μητέρα!

Οι δυο τους υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί και δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της TMZ που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, η 24χρονη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο το μωράκι της, υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη. To ίδιο μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του μωρού που θα είναι Willa.