Μαρία Σολωμού: «Τάραξε» το Instagram με το λευκό μαγιό της

Οι αναλογίες της είναι τρομερές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Σολωμού: «Τάραξε» το Instagram με το λευκό μαγιό της

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της και προκαλεί σωστή «ταραχή» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει και με το παραπάνω τις διακοπές της και φροντίζει να μοιράζεται στα social media, μπόλικα στιγμιότυπα!

Μπορεί μέχρι πρότινος να απείχε από το Instagram ωστόσο από τη μέρα που έφτιαξε, το έχει λατρέψει και είναι πολύ ενεργή.

«Άσπρος τοίχος volume 125… Και η εμμονή συνεχίζεται ….. δε θα μείνει τοίχος για τοίχος στο νησί ….», έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.

Δείτε εδώ και μερικές απίστευτες φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Σολωμού φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι!

Μαρία Σολωμού: Νέες φωτογραφίες με μπικίνι - Αψεγάδιαστο το σώμα της

Νέες φωτογραφίες με μπικίνι για την Μαρία Σολωμού και το αψεγάδιαστο κορμί της. Η ηθοποιός διαθέτει άψογες αναλογίες και ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, μπήκε στον κόσμο του Instagram πολύ πρόσφατα και ακόμα προσπαθεί να εξοικειωθεί με την πλατφόρμα. Δείτε τι είχε αναφέρει και θα "λιώσετε" στα γέλια. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να τα βρει μια χαρά με το Instagram, και οι καθημερινές δημοσιεύσεις που κάνει το αποδεικνύουν.

Ύστερα από ένα μεγάλο ταξίδι στη Σκιάθο μαζί με την κολλητή της, Κατερίνα Θεοχάρη, η Μαρία Σολωμού επέστρεψε στην Αθήνα, και συνέχισε της βουτιές της.

Ως λάτρης του Instagram, η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από μια πρόσφατη εξόρμησή της στη θάλασσα. Η ηθοποιός ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Θα μείνεις «κάγκελο» μόλις δεις την Μαρία Σολωμού με μαγιό - Η απόλυτη κορμάρα

Θα μείνεις «κάγκελο» μόλις δεις την Μαρία Σολωμού με μαγιό. Η ηθοποιός έχει την απόλυτη κορμάρα και φρόντισε να μας το δείξει. Η ίδια θυμήθηκε μια φορά που είχε πάει για μπάνιο και φόρεσε το στενό μπικίνι της και όλοι στην παραλία χάζευαν το κορμί της.

H Μαρία Σολωμού δημοσίευσε στο Instagram τρεις καλοκαιρινές φωτογραφίες της από τις διακοπές που έκανε πριν από 6 χρόνια στην Ελαφόνησο το 2014.

Η ηθοποιός φοράει το σέξι μπικίνι της και απολαμβάνει την παραλία του Σίμου, που όπως αναφέρει η ίδια, είναι μία από τις αγαπημένες της παραλίες.

«Μια που ακόμα δεν έχω βρέξει το πόδι μου, είπα να μοιραστώ μια απ τις αγαπημένες μου παραλίες Σίμος, Ελαφόνησος......κάπως απογευματόβραδο, Αύγουστος, κάποιο καλοκαιράκι, 2014 θαρρώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Σολωμού μαγιό