Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Για ποια γίνεται λόγος;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί εχθές, ένα υγιέστατο αγοράκι που έκανε την όμορφη παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ποια είναι η παρουσιάστρια αυτή και από ποιο κανάλι;

Λόγος γίνεται για την όμορφη παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να μας ενημερώνει για την ειδησεογραφικής επικαιρότητα΄.

Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Λυμπερακη γέννησε

Η εφημερίδα Οn Time πληροφορεί πως η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο τον γιος της εχθές με προγραμματισμένο τοκετό και πως το βάρος του μωρού της είναι 3.800 γραμμάρια.

Δε άφησε στιγμή το πλευρό της δημοσιογράφου ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Οι δυο τους έγιναν γονείς και η ευτυχία τους, όπως είναι φυσικό, είναι απύθμενη.

"Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό" είπε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Νίκη Λυμπεράκη θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό κανάλι του Οpen και στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων αυτό το φθινόπωρο που έρχεται.

Έγκυος ήταν πρόσφατα και η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού

Baby boom στη showbiz - Γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί

Baby boom στη showbiz, καθώς γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί. Ο λόγος για την Emma Roberts και τον Garret Hedlund που σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Η Emma Roberts και ο Garrett Hedlund ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Όπως μεταδίδει το Us Weekly, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Έγκυος η Emma Roberts

Η σχέση των Roberts και Hedlund έγινε γνωστή το Μάρτιο του 2019, όταν εθεάθησαν να κάνουν βόλτα χέρι χέρι σε γειτονιά του Λος Άντζελες. Η 29χρονη ηθοποιός είχε χωρίσει στο μεταξύ από τον αρραβωνιαστικό της Evan Peters, με τον οποίο ήταν μαζί για 3 χρόνια.

Όταν ξεκίνησε η φημολογία για τη σχέση της Roberts με τον Heldund μια άλλη πηγή είχε πεί στο Us Weekly πως αρχικά ήταν φίλοι αλλά στη συνέχεια ξεκίνησε κάτι άλλο. Μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο άνθρωποι από το περιβάλλον τους έλεγαν πως το ζευγάρι προτιμάει να κρατήσει χαμηλό προφίλ και πως δεν σχεδιάζει κάποια επισημοποίηση προς το παρόν. «Τους αρέσει να περνάνε χρόνο μαζί και η σχέση τους είναι πιο πολύ χαλαρή παρά σοβαρή».

Με τον Hedlund τη συνέδεε μία στενή φιλία, η οποία εξελίχθηκε στη συνέχεια σε κάτι παραπάνω, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινώσει κάτι περί επισημοποίησης του δεσμού τους. Δείτε και ποιος Έλληνας τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει επιβεβαιώσει τη χαρμόσυνη είδηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Us Weekly η ηθοποιός είναι έγκυος, παρόλα αυτά η ίδια ή κάποιος από το περιβάλλον της, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα.

Emma Roberts έγκυος