Έγινε ξανά μπαμπάς ο πρώην άντρας της Αθηνάς Ωνάση

Και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε ξανά μπαμπάς ο πρώην άντρας της Αθηνάς Ωνάση

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Ντόντα Μιράντα, καθώς έγινε ξανά μπαμπάς. Η αγαπημένη του Denize Severo, έφερε στον κόσμο του παιδάκι τους και οι δυο τους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό από πάνω του!

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τρία χρόνια και ο μπέμπης τους, ήρθε για να ολοκληρώσει και με το παραπάνω τον έρωτά τους.

Τα χαρμόσυνα νέα, έκανε γνωστά ο ίδιος ο Ντόντα μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει όλη η ευτυχισμένη οικογένεια μέσα στο μαιευτήριο, ενώ δείτε εδώ και εικόνες από το λαμπερό baby shower που έκαναν λίγο πριν την γέννηση του γιου τους.

Αθηνά Ωνάση Αλβάρο

Αυτό το όνομα θα δώσει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση στον γιο του

Η σύζυγός του, Denize Severo, ανέβασε μερικές υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στο παιδί του. Το ζευγάρι πριν από 3 περίπου χρόνια παντρεύτηκε σε Πύργο στην Πορτογαλία σε έναν γάμο υπερπαραγωγή.

«Πώς να περιγράψεις το αίσθημα της μεταφοράς ενός παιδιού στη μήτρα. Είναι σίγουρα η πιο μαγική και ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου. Συνειδητοποιήσαμε ότι η αποστολή να βάλουμε το όνομα του παιδιού μας δεν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Αν ήταν κορίτσι είχαμε κάποιες επιλογές. Είναι όμως αγόρι και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για εμάς.

Το όνομα του Doda είναι Alvaro που σημαίνει: μαχητής, ήρωας, αξιοθαύμαστος πολεμιστής. Το ίδιο όνομα με τον παππού του, ο οποίος πολέμησε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο (Alvaro Affonso de Miranda Filho). Το «Dodinha» μας θα ονομάζεται «Alvaro Severo de Miranda».

Το όνομα του πατέρα φέρνει πολύ δυνατές και σημαντικές δονήσεις. Είναι η δόνηση εκείνων που έρχονται να εργαστούν σκληρά, να είναι επίμονοι, αφοσιωμένοι στην παραγωγή ασφάλειας και σταθερότητας για τον εαυτό τους και για τους άλλους γύρω τους».