Ρίγη συγκίνησης από την Ελένη Φουρέιρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Ελένη Φουρέιρα

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και προσπαθεί από την πλευρά της να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει.

Τις τελευταίες ημέρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η έκρηξη που σημειώθηκε στη Βηρυτό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 100 άνθρωποι, πάνω από 100 να είναι οι αγνοούμενοι, ενώ 4000 να είναι οι τραυματισμένοι.

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως και άλλα πρόσωπα από το χώρο της showbiz, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από την έκρηξη που συγκινούν, ενώ κάνουν έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει. Δείτε ωστόσο και την ανάρτηση της, που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού.

Ελένη Φουρέιρα instagram

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με το βίντεο της η Ελένη Φουρέιρα

Όλο το διαδίκτυο «λύγισε» η Ελένη Φουρέιρα με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τους συνανθρώπους μας και δείχνει την στήριξη της.

Χθες το βράδυ δημοσίευσε λοιπόν το βίντεο που κάνει το γύρω των social media και φαίνεται η στιγμή που γίνεται η έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού όπου έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι. Ανάμεσα τους και ένας Έλληνας. Δείτε όλες τις πληροφορίες.

Ελένη Φουρέιρα instagram

Αυτό είναι το βίντεο που «λύγισε» το διαδίκτυο

«Λύγισε» τους τηλεθεατές η Ελένη Φουρέιρα με τις αποκαλύψεις της

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ελένη Φουρέιρα όταν είχε πάρει μέρος στην Eurovision, καθώς όπως εξομολογήθηκε την κυρίευσε το άγχος και δεν κατάφερε να απολαύσει τίποτα από την όλη διαδικασία, ενώ από τις πολλές πρόβες, έτρωγε μια φορά την ημέρα.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η τραγουδίστρια και ήταν άκρως αποκαλυπτική..

«Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την απόλαυσα καθόλου. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά, στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα.

Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω και να είμαι αυτό που μπορώ να είμαι με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν τελείωσε και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει… Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω άβαφτη...» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα. Στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα για ακόμη μια φορά; Αυτή είναι η χώρα που την προσέγγισε.