Θρήνος! Πέθανε νεαρός μπασκετμπολίστας

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε νεαρός μπασκετμπολίστας

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού με την είδηση πως ένας νεαρός μπασκετμπολίστας του Ερυθρού Αστέρα, πέθανε την ώρα της προπόνησης, σε ηλικία μόλις 27 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στους συγγενείς τους και στην παγκόσμια μπασκετική κοινότητα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας ο πρώην άσος του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς με τα άτομα που βρίσκονταν στον χώρο να προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα γράφουν ότι ο θηριώδης σέντερ υπέστη ανακοπή την ώρα που έκανε προπόνηση στο Βελιγράδι και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Παρτίζαν.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε το Κέντρο Επειγόντων περιστατικών όπως συμπληρώνουν τα σερβικά μέσα. Ο Μάικλ Ότζο τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα έχοντας κατά μέσο όρο 4,1 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Βαρύ πένθος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής, Αγάθωνας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας πασίγνωστος τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 74 ετών, με την οικογένειά του να κάνει γνωστή την τραγική είδηση και να σκορπά τη θλίψη σε χιλιάδες φανς τους στον κόσμο.

O λόγος για τον Βρετανό τραγουδιστή, Wayne Fontana, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, χθες Πέμπτη (7/8).

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του. «Εκ μέρους της οικογένειας του Wayne Fontana με λύπη ανακοινώνεται ότι πέθανε σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Stepping Hill στο Στόκπορτ», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Wayne Fontana θάνατος

Ο Wayne Fontana και το ποπ συγκρότημά του οι Mindbenders είχαν μια σειρά από επιτυχίες όπως το The Game Of Love προτού ο Wayne κάνει σόλο καριέρα το 1967 στη οποία γνώρισε επιτυχία με το Pamela Pamela.

Γεννημένος στο Μάντσεστερ στις 28 Οκτωβρίου 1945 ως Glyn Geoffrey Ellis πήρε το όνομά του Wayne Fontana από τον ντράμερ του Elvis Presley, τον D.J. Fontana.