Στο στούντιο με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του GNTM 3 η Βίκυ Καγιά

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο στούντιο με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του GNTM 3 η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά και φαίνεται πως απολαμβάνει το κάθε λεπτό από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων του GNTM 3. Σήμερα ανέβηκε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του ριάλιτι!

Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο ανανεωμένο GNTM που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό, και αυτό φαίνεται μέσα από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα, πόζαρε στο πλευρό του καλού της φίλου, και νέου coach του GNTM 3, Γιώργου Καραβά στα backstage των γυρισμάτων.

Το μοντέλο ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως μπορείτε να φανταστείτε, έγινε κανονικός πανικός, ενώ δείτε εδώ και τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά για τη Βίκυ Καγιά και το Star!

Η Βίκυ Καγιά σε φωτογραφία για το GNTM 3 με Migato παπούτσι - μόνο - 20 ευρώ!

Απίστευτη προσφορά τρέχουν τα καταστήματα Migato για κάτι κόκκινα συγκλονιστικά παπούτσια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά σε φωτογράφισή της στα παρασκήνια του GNTM 3! Από 55 ευρώ πλέον τα έχουν στα 20 και... τέτοιες ευκαιρίες κορίτσια δεν χάνονται.

Η Βίκυ Καγιά είναι κεντρικό πρόσωπο των Migato εδώ και αρκετά χρόνια και συνηθίζει στις εμφανίσεις της να φορά διάφορα fashion items της εταιρείας. Προσφάτως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της φωτογραφία που ποζάρει πάνω στους κύβους του GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα κόκκινα πέδιλα ολοκλήρωναν υπέροχα το σύνολό της. Η τιμή τους, δε, συγκλονιστική οπότε... δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από τα παρασκήνια του GNTM 3 με τα παπούτσια Migato

Αυτά είναι τα παπούτσια Migato που κάνουν μόνο 20 ευρώ

Migato Βίκυ καγιά GNTM 3

Αξίζει να σημειωθείς πως η Βίκυ Καγιά πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε με το νούμερο 1 trend της σεζόν σε παντελόνι και σας το βρήκαμε μόνο με 9,99 ευρώ!