Ακύρωσε ξαφνικά το ταξίδι της η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ακύρωσε ξαφνικά το ταξίδι της η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως αποφάσισε να ακυρώσει ξαφνικά, το ταξίδι που είχε προγραμματίσει να κάνει, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους, τι ακριβώς συνέβη.

Η Δανάη Μπάρκα έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της, τις σκέψεις της σχετικά με θέματα που την απασχολούν ή περιστατικά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να πάει στη Μύκονο, ενώ δείτε ποιο πρόσωπο "φωτιά" πρόκειται να ενταχθεί στη νέα της εκπομπή.

Γι΄αυτό ακύρωσε ξαφνικά το ταξίδι της η Δανάη Μπάρκα

«Σήμερα κανονικά θα απολάμβανα το πρωινό μου σε αυτό το μαγικό μέρος. Γιατί η φίλη μου με είχε προκαλέσει 4 ημέρες για ξεκούραση στον παράδεισό τους με αυτήν τη φανταστική διάφανη πισίνα», έγραψε αρχικά η Δανάη Μπάρκα στο Instagram και συνέχισε:

«Επειδή όμως αυτήν τη στιγμή δεν είναι πολύ ασφαλές να πάω στο νησί (Μύκονο) λόγω των τελευταίων θεμάτων με "κρούσματα" και επειδή προέκυψε πολύ δουλειά για το χειμώνα, άρα φροντίζουμε να είμαστε υγιείς και ακμαίοι, δυστυχώς ακύρωσα το ταξίδι μου με βαριά καρδιά!».

Δανάη Μπάρκα Μύκονος

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Mega - Βίντεο μέσα από τα γραφεία

Σε λίγο καιρό, η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο Mega, και έτσι σήμερα, έκανε την πρώτη της, εντυπωσιακή εμφάνιση στα γραφεία του καναλιού. Οι άνθρωποι του Mega, την καλωσόρισαν με ένα υπέροχο βίντεο.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα μας λέει καλημέρα από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου καναλιού. Σήμερα, επισκέφθηκε τα γραφεία του Mega και έδειχνε να είναι, πιο χαρούμενη από ποτέ.

To Mega, την καλωσόρισε με τον δικό του τρόπο!

Από τη μεριά της, η Δανάη Μπάρκα έκανε τη δική της ανάρτηση μέσα από τα γραφεία του Mega και έγραψε:

«Mega μου. Φέτος,θα κάνουμε ο,τι περνάει απ’το χέρι μας για να ξεκινάει η μέρα σας με ένα megaλο χαμογελο. Και να είστε έτοιμοι..γιατί θα συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας»

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο φακός «τσάκωσε» την Δανάη Μπάρκα μαζί με τον σύντροφό της, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση.