Φαίη Σκορδά: Φόρεσε "καυτό" σορτσάκι και τα πόδια της θα σε κάνουν να... παραμιλάς

Έχει άψογες αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε

Κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά και οι αναρτήσεις στα social media είναι καθημερινές. Σε μια από αυτές, την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο "καυτό" σορτσάκι, το οποίο αποκάλυπτε τα πόδια της. Οι αναλογίες της, θα σε κάνουν να παραμιλάς.

Η παρουσιάστρια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz και το έχει αποδείξει με κάθε δημόσια εμφάνιση της. Ενώ στην εκπομπή λαμβάνει τα πιο όμορφα σχόλια.

Όπως έχουμε δει από τις φωτογραφίες της, η Φαίη Σκορδά δεν χρειάζεται ρετούς στις φωτογραφίες της, αφού έχει άψογες αναλογίες και αυτό το έχει καταφέρει με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Πριν από λίγες ημέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια, πόζαρε φορώντας ένα απίστευτο κοντό "καυτό" σορτσάκι, το οποίο έδειχνε άκρως εντυπωσιακά και χωρίς καμία ατέλεια. πόδια της.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, φαίνεται πως στην εκπομπή θα έχει ένα νέο μέλος "φωτιά".

Αυτό τρώει το πρωί η Φαίη Σκορδά και έχει απίστευτο σώμα και πόδια που σε κάνουν να παραμιλάς

Η Φαίη Σκορδά διατηρεί άψογες αναλογίες και ακόμη μετά τη γέννηση των 2 παιδιών της διατηρείται σε φόρμα. Αυτό δεν το καταφέρνει μόνο με γυμναστική και διατροφή, αλλά και ένα σωστό πρωινό. Καθημερινά τρώει ένα συγκεκριμένο που της δίνει και ενέργεια.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο, δεν ξεχνάει να προσέχει τι αλλά και πόσο τρώει κάθε ημέρα. Μπορεί να κάνει κάποιες... cheat days, όμως δεν ξεφεύγει από το πρόγραμμα της.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στις διαδικτυακές της φίλες το πρωινό της, που σίγουρα όλες έχουμε τα υλικά του στην κουζίνα μας.

Συγκεκριμένα, επιλέγει να τρώει ζεστό ψωμί με βούτυρο και μέλι!

Φαίη Σκορδά διατροφή

Η παρουσιάστρια σχεδόν ένα μήνα πριν επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας με το Πρωινό, κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα, τα extreme sport, αλλά και τις βόλτες της, χωρίς να σκέφτεται τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις