Συγκίνησε ο Νίκος Κοκλώνης για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Εύχομαι να είναι...»

Το μήνυμα και η φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνησε ο Νίκος Κοκλώνης για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Εύχομαι να είναι...»

Μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της περνάει η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης, στέλνοντας τις ευχές του στην πρωταθλήτρια.

Ο παρουσιαστής του J2US στο οποίο συμμετείχε η Έρρικα Πρεζεράκου την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους που της ευχήθηκαν, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από εμφάνιση της στο show και έγραψε στη λεζάντα του «Όλες μου οι σκέψεις και οι προσευχές είναι κοντά σου. Καλή ανάρρωση και σιδερένια. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος πόνος που πέρασε από πάνω σου κοριτσάκι μου». Δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της πρωταθλήτριας μέσα από το νοσοκομείο.

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα

Όλες οι εξελίξεις στην υγείας της Έρρικας Πρεζεράκου πριν το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής, αφού οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν τα δύο από τα τρία δάχτυλά της που είχαν υποστεί σοβαρή ζημιά από τον τραυματισμό. Όχι όμως και το μικρό της δάχτυλο που λέγεται ότι δεν κατάφεραν να σώσουν.

Ωστόσο, το χέρι της μπορεί να παραμένει λειτουργικό, όμως οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τα δύο δάχτυλα που συγκολλήθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να δουν οι γιατροί αν τελικά ο οργανισμός της θα αντιδράσει σωστά στη συγκόλληση των δύο δαχτύλων.

Θυμίζουμε, πως πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό YOU, αποκάλυψε τα πάντα για την αποβολή της. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Πως έγινε το ατύχημα της Έρρικα Πρεζεράκου;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε ενόσω βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της και άλλον έναν φίλο τους ανοιχτά της Κύθνου. Λόγω αδέξιων χειρισμών του οδηγού, έπεσε στη θάλασσα και υπέστη ατύχημα, καθώς λόγω της προπέλας ακρωτηριάστηκε το δάκτυλο στο δεξί της χέρι.

Σε κατάσταση σοκ, αρχικά μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε με ελικόπτερο διακομιδή στο ΚΑΤ.