Ελληνίδα μοντέλο γεννάει σε δυο ημέρες και ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Θα έχουμε το πιο γλυκό baby boom

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελληνίδα μοντέλο γεννάει σε δυο ημέρες και ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Σε δυο ημέρες πρόκειται να γεννήσει ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο της που έγινε στο Δημαρχείο, όπου παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Ψηλό, η Σταρ Ελλάς 2017 θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Το πόσο ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση της.

Συγκεκριμένα, η πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα σε ένα μπλε φόρεμα και έγραψε στη λεζάντα της «2 μέρες ακόμα. Baby Loading». Έγκυος είναι και η αγαπημένη γνωστού ποδοσφαιριστή.

Μαρία Ψηλού Σταρ Ελλάς 2017 έγκυος

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί εχθές, ένα υγιέστατο αγοράκι που έκανε την όμορφη παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ποια είναι η παρουσιάστρια αυτή και από ποιο κανάλι;

Λόγος γίνεται για την όμορφη παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να μας ενημερώνει για την ειδησεογραφικής επικαιρότητα΄.

Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Λυμπερακη γέννησε

Η εφημερίδα Οn Time πληροφορεί πως η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο τον γιος της εχθές με προγραμματισμένο τοκετό και πως το βάρος του μωρού της είναι 3.800 γραμμάρια.

Δε άφησε στιγμή το πλευρό της δημοσιογράφου ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Οι δυο τους έγιναν γονείς και η ευτυχία τους, όπως είναι φυσικό, είναι απύθμενη.

"Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό" είπε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Νίκη Λυμπεράκη θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό κανάλι του Οpen και στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων αυτό το φθινόπωρο που έρχεται. Έγκυος ήταν πρόσφατα και η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού