Στην πιο ωραία αγκαλιά η Φαίη Σκορδά - Η τρυφερή φωτογραφία

Έτσι περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην πιο ωραία αγκαλιά η Φαίη Σκορδά - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε την πιο ωραία αγκαλιά που έκανε στις καλοκαιρινές της διακοπές και η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πολύ τρυφερή.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική με τα παιδιά της και δεν σταματούν τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Χθες, η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχει τραβήξει με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος της γιος την πήρε μια μεγάλη αγκαλιά και η παρουσιάστρια απαθανάτισε την στιγμή. Δείτε ωστόσο εδώ και ένα απίστευτο μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της.

Φαίη Σκορδά γιος

Εκτός από τις αγκαλιές και τις τρυφερές στιγμές η Φαίη Σκορδά, μαζεύει και τον... χαμό που κάνουν

Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις διακοπές της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο πλευρό της βρίσκονται και τα δυο παιδιά της που είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες έκαναν... χαμό πάνω στο κρεβάτι με τα παιχνίδια τους.

Η παρουσιάστρια σχεδόν ένα μήνα πριν επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας με το Πρωινό, κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα, τα extreme sport, αλλά και τις βόλτες της, χωρίς να σκέφτεται τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Όπως πριν λίγες ημέρες που δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον χαμό... που γινόταν από τα παιχνίδια των δυο γιων της πάνω στο κρεβάτι.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά είχε βάλει και ένα GIF για να εκφράσει το συναίσθημα που ένιωθε εκείνη την στιγμή.

undefined