Ξεκίνησε διατροφή η Αντελίνα Βαρθακούρη - Το σχόλιο για τα κιλά που έχασε

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεκίνησε διατροφή η Αντελίνα Βαρθακούρη - Το σχόλιο για τα κιλά που έχασε

Διατροφή έχει ξεκινήσει η Αντελίνα Βαρθακούρη και έκανε την αποκάλυψη στο λογαριασμό της στο Instagram μετά από ένα σχόλιο διαδικτυακού της φίλου για την αλλαγή στην εμφάνιση της και τα κιλά που έχει χάσει.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί συχνά με τους θαυμαστές της μέσω αναρτήσεων ή Q&A που πραγματοποιεί.

Χθες, η Αντελίνα Βαρθακούρη, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους χωρίς να διστάσει και ένα και μια αποκάλυψη για τα κιλά της. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει διατροφή.

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά

«Φαίνεσαι πιο αδύνατη. Έκανε κάποια διατροφή;», την ρώτησε με την παρουσιάστρια να απαντάει «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ αν το βλέπεις. Ναι κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό με γυμναστική». Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε η Αντελίνα έκανε μια δημόσια έκκληση.

Αντελίνα Βαρθακούρη μαλλιά

Ωστόσο, η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έχει ανανεωθεί μόνο στα κιλά της, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, χωρίς ωστόσο να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα αλλά υιοθέτησε κάποιους πιο φυσικούς τόνους.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπλόκαρε τον σύζυγό της, Χάρη στο instagram - Οι φωτογραφίες που την έκαναν έξω φρενών

Χαμός έγινε εχθές, όπως φαίνεται, στο σπίτι της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Χάρη αφού η πρώτη μπλόκαρε τον σύζυγό της στο instagram με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβασε στορι και την έκανα έξω φρενών!

Τι ακριβώς συνέβη; Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι καυγάδες τους στο Globetrotters έχουν γράψει ιστορία. Ωστόσο, ένας τέτοιος φαίνεται πως έγινε και το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι αφού ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες δηλώνοντας πως αγαπά την Τέτα Καμπουρέλη και η παρουσιάστρια του ALPHA τον έσβησε!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Χάρη Βαρθακούρη που έκαναν έξαλλη την Αντελίνα

Αντελίνα Βαρθακούρη

Χάρης Βαρθακούρης

instagram block αντελίνα χάρης