Ο ΑΝΤ1 "έκλεψε" από τον ΣΚΑΙ το πιο αγαπημένο πρόγραμμα

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ΑΝΤ1

Από τον ΣΚΑΙ "έκλεψε" ο ΑΝΤ1, ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της τηλεόρασης. Έτσι λοιπόν, επιστρέφει και πάλι στο σταθμό του Αμαρουσίου μετά από 8 περίπου χρόνια.

Το κανάλι ετοιμάζει ένα δυνατό πρόγραμμα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των τηλεθεατών για αυτό πήρε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου show.

Αυτό το πρόγραμμα "έκλεψε" ο ΑΝΤ1 από τον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα, εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια από τον σταθμό του Αμαρουσίου την περίοδο 2007 έως και το 2012.

ANT1 Ελλάδα έχεις ταλέντο

Μπορεί να πέρασε αργότερα στον ΣΚΑΙ μέσω της τούρκικης εταιρίας Acun Media, ωστόσο από τη νέα σεζόν επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Ακόμη ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί από του ιθύνοντες πότε θα κάνει πρεμιέρα. Αν δηλαδή το δούμε στον αέρα το πρώτο μισό της σεζόν ή το δεύτερο. Από την άλλη ωστόσο, άσχημα είναι τα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου. Όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Έβαλε «φρένο» σε αυτή τη σειρά ο ANT1 - Τι συνέβη;

Το νέο πρόγραμμα του ANT1 ανακοινώθηκε χθες, και μεταξύ άλλων, ο ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, Τζώρτζης Ποφάντης, ξεκαθάρισε πως ο σταθμός αποφάσισε να βάλει «φρένο» σε μία τούρκικη σειρά που θα προβαλλόταν λόγω των εξελίξεων με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Τα τελευταία χρόνια, οι τουρκικές σειρές δίνουν και παίρνουν στην ελληνική τηλεόραση, ενώ είναι γνωστό πως έχουν και πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Ο ANT1 είχε δοκιμάσει την επιτυχημένη συνταγή πριν από αρκετά χρόνια με μερικές τουρκικές σειρές, και φέτος, είχε αποφασιστεί να φέρει άλλη μία από τη γειτονική χώρα.

Η σειρά όμως βρέθηκε εκτός προγράμματος, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μιας και είχε κλειστεί από τα στελέχη του σταθμού προκειμένου να προβληθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Είναι συνήθης πρακτική των τηλεοπτικών σταθμών να προβάλουν το καλοκαίρι μυθοπλασίας εξ’ Ανατολάς όμως φυσικά το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 επέδειξαν τάχιστα αντανακλαστικά: Ενώ η συμφωνία ήταν δεδομένη αμέσως μετά το διάγγελμα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία, ένα από τα πλέον σημαντικά μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, σε Τζαμί αυτή ακυρώθηκε.

Μεταξύ άλλων χθες ανακοινώθηκε και η αποχώρηση ενός στελέχους του ΑΝΤ1, το οποίο έκλεισε με τον ALPHA. Δείτε εδώ για ποια πρόκειται.