Βίκυ Καγιά: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Δεν σταματούσε τα παιχνίδια με τον Κάρολο Ηλία

Στις πιο γλυκές στιγμές μαμά και γιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Δεν σταματούσε τα παιχνίδια με τον Κάρολο Ηλία

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα δυο παιδιά της. Πριν λίγες ημέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα που κάνει και πήγε στην Μύκονο, όπου δεν σταματούσε τα παιχνίδια, ειδικά με τον Κάρολο. Ο φακός την τσάκωσε, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει αδυναμία στα δυο αγγελούδια της, καρπούς του έρωτα της με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και λατρεύει να περνάει καθημερινό χρόνο μαζί τους.

Ο φωτογραφικός μας φακός, την «τσάκωσε» πριν λίγες ημέρες σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μαζί με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά απαθανατίστηκε να έχει μερικές πολύ τρυφερές στιγμές με το γιο της στην αγκαλιά της. Ήταν πιο χαλαρή από κάθε άλλη φορά, χωρίς να σκέφτεται τη δουλειά.

Μετά ωστόσο τις ημέρες που πέρασε στην όμορφη Μύκονο, επέστρεψε στην Αθήνα και βρέθηκε ξανά στο πλατό του GNTM. Δείτε με πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο πόζαρε.

Βίκυ Καγιά γιος

Ηλίας Κρασσάς γιος

Βίκυ Καγιά Κάρολος Κρασσάς

Με φουσκωτό σκάφος στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά με το γιο και την κόρη της - Την είχε συνεχώς στην αγκαλιά του ο Ηλίας Κρασσάς

Στη Μύκονο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδιά τους. Οικογενειακώς απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Απόλαυσαν βόλτα με το φουσκωτό σκάφος και ο σύζυγός της την είχε συνεχώς στην αγκαλιά του.

Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ, έκανε καθημερινά τις βουτιές του στη θάλασσα, αλλά και τις βόλτες του στα πανέμορφα στενά και σημεία του νησιού των ανέμων.

Μια ημέρα από τις διακοπές τους επέλεξαν να την περάσουν στη θάλασσα. Έτσι, πήραν φουσκωτό σκάφος και επισκέφθηκαν τις εντυπωσιακές παραλίες με τα καταγάλανα νερά και τις χρυσές άμμους.

Το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του τα παιδιά και απολάμβανε το απέραντο γαλάζιο. Ενώ, ο Ηλίας Κρασσάς δεν άφησε λεπτό επίσης από την αγκαλιά του την Βίκυ Καγιά και είχε συνεχώς το χέρι του στην πλάτη της. Δείτε ωστόσο πως περνούσαν τις ημέρες τους την περίοδο της καραντίνας.