Δυσάρεστη είδηση για τα «Φιλαράκια»

Έγινε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυσάρεστη είδηση για τα «Φιλαράκια»

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για την αγαπημένη Αμερικάνικη σειρά «Τα Φιλαράκια», που προβάλλονται μέχρι και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Οι ιθύνοντες της σειράς, πήραν την απόφαση να επιστρέψει με νέα επεισόδια, έπειτα από πολλά χρόνια μετά το τέλος της. Ωστόσο, ο κορωνοϊός έφερε ανατροπές.

Τα γυρίσματα συγκεκριμένα δεν θα ξεκινήσουν πριν τον Μάιο του 2021. Πηγή του περιοδικού Variety επιμένει πως πριν την άνοιξη, νέα Φιλαράκια δεν θα δούμε. Δείτε πόσα χρήματα θα παίρνουν ανά επεισόδιο οι ηθοποιοί με την επιστροφή τους.

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί - Το βίντεο που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως την μεγάλη επιστροφή της πιο αγαπημένης σειράς που έχει παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση. Τα Φιλαράκια, βρέθηκαν ξανά μαζί, αυτή τη φορά όμως για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα και το βίντεό τους, «τρέλανε» το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η Courtney Cox, η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow, συναντήθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για τις επερχόμενες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείας.

Λίγο πριν συναντηθούν στο στούντιο για το πολυαναμενόμενο επετειακό επεισόδιο των Friends τον Αύγουστο, οι τρεις ηθοποιοί που διατηρούν έτσι κι αλλιώς μια τρυφερή φιλία έφτιαξαν ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Aniston να τραβάει την Cox και να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί, ενόσω η Kudrow δείχνει να ακούει τι λένε και γνέφει καταφατικά.

«Στείλτε FRIENDS στο 26797 και σιγουρευτείτε ότι έχει έχετε εγγραφεί στο μητρώο. Και κάνετε ταγκ τους δικούς σας φίλους για να τους υπενθυμίσετε να τσεκάρουν τη δική τους εγγραφή», γράφει η λεζάντα με την οποία συνοδεύει το βίντεο που δημοσίευσε η 56χρονη Cox στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.