Μαρία Μπακοδήμου: Πριν την επιστροφή της στο OPENtv ποζάρει με "καυτό" ολόσωμο μαγιό

Το σώμα της "τρέλανε" το διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Πριν την επιστροφή της στο OPENtv ποζάρει με

Μέσα από τη συχνότητα του OPENtv επιστρέφει η Μαρία Μπακοδήμου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μέχρι τότε όμως απολαμβάνει τις διακοπές της φορώντας τα "καυτά" μαγιό της στην παραλία και τις πόζες στο φακό.

Η παρουσιάστρια γεμίζει τις μπαταρίες της κάτω από τον ζεστό ήλιο και τη δροσερή θάλασσα, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου, σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό. Το κορμί της είναι απίστευτο!

«Κάθε καλοκαίρι κάποιον superstar θα συναντήσουμε στις διακοπές και θα ζητήσουμε selfie. Φέτος εγώ συνάντησα τον Lebron τον τράγο. Τον superstar της παραλίας μας .ειναι ενός έτους και κατοικίδιο . Κι όπως λένε τα ξαδέλφια του κοσμοπολίτη Lebron «άτιμη κοινωνια που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις», έγραψε στη λεζάντα της.

Δείτε ωστόσο σε τι πρόγραμμα θα δούμε την Μαρία Μπακοδήμου στο OPEtv. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια.

Μαρία Μπακοδήμου: Με τολμηρό μαγιό στη θάλασσα η παρουσιάστρια του OPENtv

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο πλευρό της έχει και τους δυο της γιους, Νικήτα και Άρη. Μάλιστα, με τον μικρότερο γιο της, βρέθηκε στην Αντίπαρο και ο φακός την απαθανάτισε με ένα απίστευτο μαγιό αξίας 40 €. Η παρουσιάστρια του OPENtv, διαθέτει άψογες αναλογίες.

Λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, γεμίζει τις μπαταρίες της κάνοντας πράγματα που αγαπάει και την γεμίζουν. Ωστόσο, στις εξορμήσεις της, δεν ξεχνάει τη σωστή διατροφή κάτι που την κάνει να διατηρείται στα 56 κιλά.

Οι φωτογραφία της από την σπάνια εμφάνιση της στην παραλία, αποδεικνύει πως μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο το σώμα της είναι απίστευτο.

Η Μαρία Μπακοδήμου, επέλεξε μάλιστα, να φορέσει ένα "καυτό" μαγιό. Παρόμοι θα βρεις στα Aerie με 22,50 € το τοπ και 17,50€ το σλιπ, με έκπτωση στο notos.gr. Δείτε εδώ και φωτογραφία με το γιο της από την παραλία. Έπαιζαν μαζί μπάλα στο νερό.

Μαρία Μπακοδήμου γιος