Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει μετά από χρόνια στην τηλεόραση - Θα τον δούμε σε αυτήν τη σειρά

Εμπλοκή σε θέματα κληρονομιάς;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει μετά από χρόνια στην τηλεόραση - Θα τον δούμε σε αυτήν τη σειρά

Ευχάριστα τα νέα για τον Πέτρος Φιλιππίδης και όσους τον αγάπησαν μέσα από την παρουσία του στη "μικρή οθόνη" καθώς επιστρέφει μετά από χρόνια στην τηλεόραση. Σε ποια σειρά θα τον δούμε αυτή τη φορά;

Πρόσφατα ακούσαμε για μία νέα σειρά που θα προβάλλεται στην τηλεόραση, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει μία λίστα από μεγάλα ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η σειρά αυτή θα λέγεται "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" και θα προβάλλεται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει μετά από χρόνια στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στη νέα σειρά του ΕΡΤ1, "Χαιρέτα μου τον πλάτανο"

H υπόθεση επικεντρώνεται γύρω από την ιστορία που αφορά τρία ξαδέλφια τα οποία δέχονται μια ξαφνική κληρονομιά μερικών εκατομμυρίων από τον παππού τους, υπό τον όρο να ζήσουν για έναν ολόκληρο χρόνο στο χωριό τους δίχως να το εγκαταλείψουν.

Πέτρος Φιλιππίδης νέα σειρά ερτ1

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα εμφανιστούν και οι Πηνελόπη Πλάκα, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Κωστής, Νικολέτα Βλαβιανού, Θεοδώρα Σιάρκου, Τζένη Διαγούπη, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Γιάννης Μόρτζος, Ηλίας Ζερβός, Μαίρη Σταυρακέλη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Γιωργής Τσουρής, Τζένη Κόρνου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Μιχάλης Μιχαλακίδης,,Αντώνης Στάμος, Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά και Φοίβος Ριμένας

Το σενάριο υπογράφει ο Αγγέλου Χασάπογλου, ο οποίος έχει στο πλάι του μια ομάδα συνεργατών που αποτελείται από τους Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλα, Αντώνη Χαϊμαλίδη, Αντώνη Ανδρή και Ντίνα Κάσου.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ τη σκηνογραφική επιμέλεια έχει η Κική Πίτα.

Ενδυματολόγος θα είναι η Λένα Μήνα και διευθυντής φωτογραφίας ο Ευγένιος Διονυσόπουλος.

Διπλές χαρές για την ΕΡΤ. Τι συνέβη ακριβώς;

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Μετά από περίπου ένα μήνα που έγινε γνωστό πως ο Πάυλος Χαϊκάλης αποχώρησε για δεύτερη φορά από την παράσταση του καλού του φίλου και συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη, έκανε την πρώτη του δήλωση και ξέσπασε για τα όσα λέγονται όλο αυτό το διάστημα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και αναφέρθηκε στην παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες». Δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει το Happy Day για την αποχώρηση του.

«Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, το βλέπουν και λένε: αααα. Δεν έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι, εκατό πενήντα χιλιάδες λόγους. Οτιδήποτε και να έχει συμβεί, δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδερφο και δε 'θέλα να με κατηγορήσει κάποιος. Αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι ότι πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο, αλλά ακόμα και να υπάρχει κάτι, δεν μπορείς να βγεις δημόσια να το πεις. Αυτό είναι το πρέπον», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.