Συγκίνησε η Βίκυ Χτατζηβασιλείου με το μήνυμά της για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Κορίτσι μου σπάνιο...»

Υπέροχη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Βίκυ Χτατζηβασιλείου με το μήνυμά της για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Κορίτσι μου σπάνιο...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, προκάλεσε ρίγη συγκίνηση καθώς μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την Έρρικα Πρεζεράκου το ατύχημά της, αποκαλώντας της σπάνιο κορίτσι.

Η γνωστή αθλήτρια βιώνει πολύ δύσκολες ώρες μετά το σοβαρό ατύχημά της κατά το οποίο χτύπησε στην προπέλα του σκάφους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την οποία συμμετείχε μαζί στη φετινή σεζόν του J2US, θέλησε να της δείξει την υποστήριξή της μέσα από μία ανάρτηση.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Έρρικα Πρεζεράκου

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα

Έρρικα Πρεζεράκου: Τα πρώτα λόγια μετά το 5ωρο χειρουργείο μέσα από το νοσοκομείο

Μετά το ατύχημα που είχε στο σκάφος και το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθη, η Έρρικα Πρεζεράκου είπε τα πρώτα της λόγια μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν θετικά μηνύματα.

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως, εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, έζησε το πένθος.

Ποια η υγεία της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το χειρουργείο

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής, αφού οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν τα δύο από τα τρία δάχτυλά της που είχαν υποστεί σοβαρή ζημιά από τον τραυματισμό. Όχι όμως και το μικρό της δάχτυλο που λέγεται ότι δεν κατάφεραν να σώσουν.

Ωστόσο, το χέρι της μπορεί να παραμένει λειτουργικό, όμως οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τα δύο δάχτυλα που συγκολλήθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να δουν οι γιατροί αν τελικά ο οργανισμός της θα αντιδράσει σωστά στη συγκόλληση των δύο δαχτύλων.

Θυμίζουμε, πως πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό YOU, αποκάλυψε τα πάντα για την αποβολή της. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.