«Λύγισε» το διαδίκτυο με τη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου

Υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με τη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία, με την κόρη του και τον σκύλο του, με την οποία κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει»! Τα likes, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν βροχή!

O γνωστός δημοσιογράφος έχει αφήσει προς το παρόν τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην άκρη, και απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχει ανεβάσει μπόλικες φωτογραφίες από την εξόρμησή του με την οικογένειά του, ωστόσο η τελευταία του ανάρτηση έκανε τη διαφορά.

Φωτογρφίζοντας την κόρη του Εύα, αγκαλιά με τον σκύλο τους, έκανε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους να "τρελαθούν"!

Η οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο Twitter - «Είσαι Έλληνας;»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε μία οργισμένη απάντηση σε κάποιον διαδικτυακό του φίλο, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει ένα δημοσίευμα που αφορά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με τα ελληνοτουρκικά.

Μπορεί ο γνωστός δημοσιογράφος να έχει βγει σε άδεια, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως αφήνει την επικαιρότητα στην άκρη.

Άλλωστε, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ιδιοκτήτης αρκετών μέσων ενημέρωσης και έτσι φροντίζει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή μέσα στα γεγονότα. Δείτε επίσης τι συνέβη με το "βελούδινο διαζύγιο" του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην απαντήσει στο σχόλιο που έκανε ένα follower του, το οποίο τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Αυτή ήταν η οργισμένη απάντηση που έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter

«Είσαι Έλληνας;» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο καυγάς όμως δεν σταμάτησε εκεί με τον χρήστη να απαντά: «Είμαι Ελληνίδα και ντρέπομαι για την τοποθέτηση των εταίρων μας… Ντρέπομαι για το γεγονός ότι ούτε Νάτο ούτε Ε.Ε είναι δίπλα μας..Πόση ξεφτίλα πια?».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε και πάλι με τη σειρά του: «Να λες λοιπόν την γνώμη σου. Να μην απαξιώνεις την εθνική μας απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα». Τότε ήρθε νέα απάντηση: «Σοβαρά τώρα? Πας καλά? Αχχαχαχχαχαχαχαχαχαχ! Εθνική απάντηση? Αχαχχχα αα. πάω να κλάψω κάπου βουβά. Κρίμα έχεις κ μμμ».

«Η απάντησή σου μεστή επιχειρημάτων… Άντε γεια» απάντησε εκ νέου ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον διαδικτυακό καυγά να τελειώνει εκεί.