Baby boom στη showbiz! Διάσημο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στη showbiz! Διάσημο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο baby boom έλαβε χώρα στην showbiz! Πριν από λίγο, έγινε γνωστό πως ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια, απέκτησε το πρώτο του παιδί και όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ κάποια εποχή υπήρξαν φήμες και για το χωρισμό τους, ωστόσο η γέννηση του παιδιού τους ήρθε για να δώσει στα όσα λέγονται.

Ο λόγος για την Katherine Scharzenegger, κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού, Arlond Scharzwnegger, η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί του Chris Pratt.

Σύμφωνα πληροφορίες του people.com, η Katherine Schwarzenegger έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι αναμενόμενο, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, την Κυριακή, ο αδερφός του Chris Pratt, Patrick, επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός με ένα βίντεο στο Entertainment Tonight, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής μέρα της γέννησης του μωρού.

Katherine Schwarzenegger μαμά

Δείτε εδώ και το μοντέλο που πρόκειται να γεννήσει σε λίγο καιρό και ανέβασε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά!

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο, και πολυαναμενόμενο baby boom έλαβε χώρα στη διεθνή showbiz! Μία πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με έναν επίσης πασίγνωστο, τραγουδιστή, έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

To αγαπημένο ζευγάρι ξέρει σε κάθε περίπτωση πώς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι και οι δύο όμορφοι, ταλαντούχοι και πολύ αγαπητοί στο κοινό!

Ο λόγος φυσικά για την πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, Σόφι Τέρνερ και τον αγαπημένο της σύζυγος, και ιδρυτικό μέλος των Jonas Brother, Joe Jonas. Δείτε εδώ και ποια άλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μητέρα!

Οι δυο τους υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί και δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της TMZ που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, η 24χρονη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο το μωράκι της, υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη. To ίδιο μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του μωρού που θα είναι Willa.