Έτοιμος για γάμο ο Ευθύμης Ζησάκης - Έκανε την αποκάλυψη

Είναι full in love!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμος για γάμο ο Ευθύμης Ζησάκης - Έκανε την αποκάλυψη

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου. O γοητευτικός ηθοποιός, δε δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη για τη σχέση του με τη σύντροφό του η οποία σίγουρα θα συζητηθεί!

Ο Ευθύμης Ζησάκης παρουσιάζει μία εκπομπή στην Κύπρο μαζί με την σύντροφό του και όπως αποκάλυψε, δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος και πιο ερωτευμένος!

«Όχι απλώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά μου αρέσει να τη βλέπω να δουλεύει και να τη θαυμάζω. Σαφώς και δηλώνω ερωτευμένος αλλά δηλώνω ερωτευμένος και σαν συνεργάτης» είπε με γλυκύτητα ο Ευθύμης Ζησάκης και δεν έκρυψε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου.

Σίγουρα πάντως δεν είναι καθόλου αρνητικός αφού αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει πρόταση αλλά δεν με φοβίζει καθόλου. Σαφώς και θέλω να κάνω οικογένεια και το ξέρει. Τον γάμο δεν τον φαντάζομαι ως κάτι πάρα πολύ οργανωμένο αλλά ως κάτι που θα εμπεριέχει αγάπη, σεβασμό και ανθρώπους που θα χαρούν με τη χαρά σου» τόνισε ο ηθοποιός.

Μιας και μιλάμε για τον Ευθήμη Ζησάκη δείτε και πόσα κιλά αποκάλυψε ότι έχει χάσει

Ο Ευθύμης Ζησάκης ξανά στην τηλεόραση - Αναλαμβάνει εκπομπή μαζί με την σύντροφό του

Ο Ευθύμης Ζησάκης πρόκειται να βρεθεί και πάλι στην τηλεόραση, αυτή τη φορά ωστόσο σε ρόλο παρουσιαστή. Ο γνωστός ηθοποιός ανέλαβε μία νέα εκπομπή, την οποία μάλιστα πρόκειται να παρουσιάζει μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι τρελά ερωτευμένος με την αγαπημένη του και έτσι οι δυο τους, πρόκειται να κάνουν μία κοινή προσπάθεια σε ένα νέο πρότζεκτ που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει ο Ευθύμης Ζησάκης μαζί με την σύντροφό του

Την είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, αφού κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Eσύ και Εγώ. Ξαφνικά πήραμε τις βαλίτσες μας. Προσγειωθήκαμε στην Κύπρο. Ο σκηνοθέτης μέτρησε 3..2..1 και η εκπομπή μας ξεκίνησε... Αυτό είναι το δικό μας #summer στο @sigmatvcy."