Έκανε την αποκάλυψη ο Πρόδρομος - Θα είναι στο νέο Big Brother;

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την αποκάλυψη ο Πρόδρομος - Θα είναι στο νέο Big Brother;

Αρκετά χρόνια μετά τη νίκη του στο Big Brother, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης μίλησε με την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο ανανεωμένο ριάλιτι που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως είχε κάποιες επαφές με το κανάλι πριν την καραντίνα, ωστόσο δεν έχει ξαναμιλήσει με το ΣΚΑΪ για το Big Brother.

Παράλληλα σχολίασε πως δεν του έχει γίνει πρόταση για την κριτική επιτροπή, απλά για ένα γκεστ, ενώ εκτίμησε πως το ριάλιτι θα πάει πολύ καλά στο ΣΚΑΪ - δείτε και πώς σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης τη συνύπαρξή του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αυτά είπε ο Πρόδρομος για τη συμμετοχή του στο Big Brother

«Καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…».

«Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω» συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό» τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο Big Brother του ΣΚΑΪ. «Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορωνοϊό, μετά τον κορωνοϊό δεν ξέρω τι γίνεται»!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει! Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού» κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.