Συγκίνησε η Άννα Κορακάκη με την ανάρτησή της - «Μου άλλαξε τη ζωή»

Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Άννα Κορακάκη με την ανάρτησή της - «Μου άλλαξε τη ζωή»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Κορακάκη συγκίνησε καθώς μίλησε για την πιο ξεχωριστή στιγμή, η οποία ήρθε για να της αλλάξει τη ζωή και να την κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

H ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στη μέρα κατά την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Μπορεί φέτος να μην έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες - δείτε πώς το σχολίασε η ίδια- , ωστόσο η Άννα Κορακάκη θυμάται εκείνη τη μέρα λες και είναι σήμερα!

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο λοιπόν, η ίδια η Κορακάκη έγραψε στα social media: «9/8/2016 – Χρυσό για την Ελλάδα, μία στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή», ανεβάζοντας και μία φωτογραφία στην οποία φιλάει το χρυσό της μετάλλιο.

Δύσκολες ώρες για την Άννα Κορακάκη - «Φεύγεις τόσο νωρίς...»

Δύσκολες ώρες περνάει η Άννα Κορακάκη, ένας θάνατος την «τσάκισε» ψυχολογικά. Η ανάρτηση της, για ένα αγαπημένο κοντινό της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή, ραγίσει καρδιές. «Φεύγεις τόσο νωρίς», έγραψε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, το πένθος έχει σκορπίσει στο χώρο του αθλητισμού η είδηση πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, Τη ζωή της έχασε κατά τη διάρκεια της γέννας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα η Μπομπάνα Βελίκοβιτς, πέθανε λόγω επιπλοκών στον τοκετό. «Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της», ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας. Θρήνο προκάλεσε και η είδηση πως πέθανε ο Μάκης Σκλαβενίτης.

Δύσκολες οι ώρες για την Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη θέλησε να στείλει και δημόσια τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της, αλλά να πει και το δικό της «αντίο» στην καλή της φίλη. Στο λογαριασμό της στο Facebook, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια ... Μπομπάνα, φεύγες τόσο νωρίς.

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ...Αναπαύσου εν ειρήνη».

Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς πέθανε