Μαρία Μπέη: Αυτός είναι ο αδερφός της - Ένας γοητευτικός μελαχρινός

Δείτε τον!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη: Αυτός είναι ο αδερφός της - Ένας γοητευτικός μελαχρινός

Η όμορφη Μαρία Μπέη, που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του MasterChef υπήρξε ένα από τα αγαπημένα άτομα στο σόου μαγειρικής εξαιτίας της έντονης ενέργειάς της, ενώ παράλληλα είναι και πολύ ικανή μαγείρισσα. Η Μαρία, εκτός από όλα αυτά είναι και αρκετά εμφανίσιμη κι απ' ο,τι φαίνεται το έχει η οικογένεια. Μας έδειξε λοιπόν τον αδερφό της, έναν γοητευτικό μελαχρινό και μας ενθουσίασε.

Η Μαρία, απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί αρκετά και εξαιτίας της ιστορίας αγάπης που δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι του MasterChef με τον Δημήτρη Μπέλλο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, ύστερα ακούστηκε ότι μετά το παιχνίδι χώρισαν, αλλά εν τέλει όπως δηλώνουν, είναι μαζί.

Δείτε τον γοητευτικό μελαχρινό αδερφό της Μαρίας Μπέη

Αδερφός Μαρίας Μπέη

Μαρία Μπέη αδερφός

«Της έχω πει να μη βάφεται λες και...» είπε ο Μπέλλος για τη Μαρία.

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Τι απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου;

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι το οποίο ερωτεύτηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες του MasterChef, όπου και οι δύο συμμετείχαν και τα πήγαν εξίσου περίφημα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Καλοκαίρι#Not και απάντησαν σε διάφορες απαντήσεις, μεταξύ άλλων και σε αυτές περί γάμου!

Χαρακτηριστικά και οι δυο τους ήταν πολύ κάθετοι μόλις τους απευθύνθηκε ο λόγος, με τη Μαρία να παίρνει κατευθείαν το λόγο και να λέει τα εξής:

"Όχι μην το συζητάμε αυτό το πράγμα. Παιδιά, μας έχουν ρωτήσει πόσες φορές, είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί», δήλωσε η Μαρία με τον Δημήτρη να προσθέτει: "Όχι, όχι κάτσε…"

Στη συνέχεια τους ρώτησαν αναφορικά με τα τηλεοπτικά τους σχέδια και απάντησαν το παρακάτω: "Θα σας τα πούμε τα νέα στη συνέχεια, πολύ πιθανόν να είμαστε κάπου μαζί τηλεοπτικά του χρόνου και να μαγειρεύουμε"

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου

Πρόσφατα ο Δημήτρης είχε κάνει ένα σχόλιο που είχε συζητηθεί πολύ. "Ο κόσμος είναι χαζός..." .Διαβάστε όλα όσα είπε εδώ.